2777
2789
عنوان

جریان این خون چیه؟

301 بازدید | 22 پست

سلام دوستای که سزارین و زایمان طبیعی کردن چند. وز بعد خونریزیشون کامل بند اومد؟ و اینکه چه مدت طول کشید تا پریود بشن؟

من بچم ۵۲ روزشه خونریزی کمی دارم نمی‌دونم پریود هست؟ نیست؟

از طرفی هم بچم ۴۱روزش‌بود کلا لک بینیم تموم شد

🌺

من سز بودم تا ۴۰ روز لک بینی داشتم  ....از دوماهگی بچمم   پریود شدم دیگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من تا ۶۰روزخونریزی داشتم یه هفته قطع  شد دوباره شروع شد که پریودم بود احتمالا پریوده برای شماهم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا۴۰روز خونریزی طبیعیه.احتمالا پریود شدی ولی برو پیش دکتر بهتره.من بعد۹ ماه پریود شدم

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

من بعد از چهل روز قطع میشد باز دوباره شروع میشد تا 70روزگی، رفتم دکتر سفالکسین بهم داد خوب شدم، الان بچم 5ماهشه هنوز پریود نشدم فکر کنم تا دوسالگی وریود نشم

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
منم شیرم خیلی کمه شیر خشک میدم.ممنون

مثل من 😕الان پسرم ۶ ماهشه کلن شیر خشکیه  از دوماهگی ب بعد شیرم کم شد و پسرم دیگه نخورد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)