سلام خوبين واي از ديشب لگن راستم گرفته درد ميكنه ميكشه دردش تو پام ديشب خيلي ترسيدم گفتم خدايي نكرده مشكلي باشه اما جنينم تكون مي خوره مشكلي هم ندارم شما هم لگن درد ميشين؟ من از اول بارداريم گاهي سمت راستم درد ميگيره الان بيست و دو هفته و سه روز هستم خدايي نكرده نشونه زايمان زود رس نباشه يعني خيلي وسواسيم
سلام عزیزم چند ماهته....من ماه ۴ امم ...منم لگن دردم شروع شده...ران پامم دچار کشیدگی شده..کشاله های کنار ران پامم خیلی درد میکنن ...از وقتی فهمیدم باید سمت چپ و راست بدنم بخابم بدتر شدن...وقتی رو ستون فقرات میخوابم بهترم اما میگن خونه به سختی به بچه میرسه و رشدش کم میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانما هیچ ربطی به کار کردن و تحرک و خستگی نداره...عکارض بارداریه همه دارن...من ک همش تنبلم و اسنتراحت میکنم بیشتر سراغم اومده...همه دوستامم تو بارداری همین دردا رو داشتن