2777
2789
عنوان

چه جوری افکارمنفی و از ذهنم پاک کنم

203 بازدید | 20 پست

بخدا دیگه دارم دیوونه میشم  مثلا فکر خیلی بدی بیاد تو ذهنتون درمورد زندگی و شوهرتون..به اختیار خودتون نباشه یهویی شیطون بیاره به فکرتون! اصلا خودتون مدام بهش فکر نکنین ولی بعدش عذاب وجدان بگیرین که چرا همچین فکری اومد به ذهنم خودتونو سرزنش کنین!؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توم مثل من بودی ! به یه چیزی فکر میکنم بدترش میاد به ذهنم دلم میخاد خودمو بکشم😢😢

در رابطه با گذشتم اینجوری بودم همش تو گذشته بودم و حسرت میخوردم....و فکرای منفی میکردم.الان چند روزه متوسل شدم بخدا..بهترم الهی شکر

منم مث شمام استاتر متاسفانه...

واقعا کلافه م ازفکر

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

در برابر فکر نمیشه مقاومت کرد

مثالش اینه .... شما به یه فیل صورتی فکر نکن.... نمیشه 

پس مقاومت بدتر میشه 

باید افکار صحیح جایگزین پیدا کنی (تغییر نگرش) 

مثلا من یاد گرفتم در برابر افکار منفی بیماری به خودم میگم اینها فقط فکر هست و افکار وسواسی هم هست... هیچ اهمیت و قدرتی نداره بگذار بیاد و بره واسه خودش 

الان تغییر نگرش در این مثال من همون پذیرفتن و تشخیص  افکار وسواسی هست

در برابر فکر نمیشه مقاومت کرد مثالش اینه .... شما به یه فیل صورتی فکر نکن.... نمیشه  پس مقاوم ...

منم وسواس فکری گرفتم شدید ..احساس میکنم هرفکری که میکنم نسبت به خودم و شوهرم گناه کردم