2777
2789
عنوان

تولد اقامون😐

188 بازدید | 6 پست

عکسای عروسیمونو بعداز سه ماه قرار بود پنج شنبه هفته ی پیش چاپ کنن و بدن .من امروز با همسرم پاشدم رفتم آتلیه .البته قبلشم برای اطمینان زنگ زدم که عکسا حاضره یا نه.اوناهم گفتن حاضره.منم خیلی خوشحال شدم و شتابان پیش به سوی آتلیه.رفتیم گفتن همکارمون اشتباه کرده وفردا حاضره.از آتلیه اومدیم بیرون هیعی همسرم غر زد که اینا بدقولن مگه نمیشناسیشون وتا زنگ ز

نزنن من دیگه آتلیع بیا نیستم.دوهفته دیگه میام میگیرم و...مدام غر زد

خوش اومدی آوای مامان😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی هم نیس تقصیره من نیس که عکسا حاضرنشده.غراشو سره من میزنه.پیش اونا موشه ها

تو یه مرد پیدا کن غراشو سر زنش نزنه،  همشون همینن.  باز میگن زنا غرغروان. 

حاضرم قسم بخورم شوهر منم بود دقییییقا همین رفتارو میکرد،  انگار من میخوام چاپش کنم،  تازه شما دوباره هم تماس گرفته بودی.  

بیخیال بابا،  برو سریع حداقل یه کیک کوچیک براش بگیر،  اونا اینقدر به این بحثای الکی اهمیت نمیدن که ما میدیم.  غر زد تموم شد رفت دیگه،  بقبشو بچسب