2777
2789

شوهرم بحث که میشه میگه تو منو به خاطر خودت دوست داری نه برای خودم اصلا نمیدونم چه جوری محبت کنم که بفهمه بابا به خاطر خودت دوستت دارم

همه ماها کم و بیش بقیه رو به خاطر خودمون دوست داریم

اما احتمالا منظور شوهرت این نیست شاید فکر میکنه به خاطر پول یا هرچیز دیگه ای میخوایش

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تو رو واسه خودم،نه از سرهوس میخوااااام

عمر دوباره منی،تو رو واسه نفس میخواااام

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

فکرکنم بیشترمنظورشون اینکه که متوجه باش که من دارم واسه زندگی تلاش میکنم،مرداخیلی دوست دارن شریک زندگیشون قدردان این موضوع باشن

لطفالایک نکنید،ممنون

😂😂😂😂😂الان میگم بهت 

منظورش این که اگه من و دوس داری همینجوری ک هستم قبولم کن 

و اینکه خودخواه نباش یه همچین چیزی که بخوان از بار خیلی چیزها و مسئولیت ها در برن 

I'd walk straight through the bullet😏

وقتی برای رفع نیازهات به طرف محبت کنی و همش بخوای باب میل تو باشه..یعنی برای خودت دوست ش داری..

اما اگه موقعی هم که کم و کاستی داره.. بازم بهش محبت کردی.. یعنی به خاطر خودش دوس ش داری..

خوب به من خیانت میکنه البته تازه متوجه شدم بهم قول داده. ولی این حرف رو که منو به خاطر خودم دوس نداری همیشه میگفت. وقتی بهش زنگ میزدم می گفتم کجایی نگرانت شدم میگفت نگران خودت شدی، یعنی چی برای اینکه زنگ میزنم ببینم کجاست چون خودمو دوس دارم؟ تعهد تو زندگی من یعنی من خودخواهم؟

من باهاش رودرواسی دارم پول نمی گم بده لباس بخرم و فلان خودش میده هر وقت بخواد. خیلی حواسم هست اگه پول کم داره غصه نخورده حتی تولدم کادو نخره ناراحت نمیشم اگه بهم تبریک نگه چرا ناراحت میشم.

ادم باید بقیه رو بخاطر خودش دوسشون داشته باشه نه به خاطر ‌کسی ک دوسش داره

محلش نده ،حربه جدیده واسه خودشیرینیه😂😂😂بهش بگو ا۱ا برو خدارو شکر کن ک دوست دارم حالا بخاطر هرکس😂😂

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
وقتی برای رفع نیازهات به طرف محبت کنی و همش بخوای باب میل تو باشه..یعنی برای خودت دوست ش داری.. اما ...

اخه میدونی این چیزا توی مغزشه بعد به خودش حق میده و تعهد نداره ...میگه محبت نمیکنی...چیکار کنم ...نوازش و بوس و بغل و سورپرایز میکنم براش ساندویچ بخرم کیک بپزم شیرینی بخرم لباس بخرم ماساژ بدم وقتی حالش بده تروخدا بگید چطور بهش محبت کنم