2777
2789
عنوان

چیکار کردین بچه هاتون....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 26 پست
خیلی وقتا دیدم بچه هایی رو که مثه خانوادشون نیستن... اون واسه حیواناته نه آدما... آدما قدرت عقل و ا ...

والا نمیدونم .من چندتا کتاب خوندم .دوشنبه ها هم میرم کلاس فرزند پروری .ولی بازم اطلاعاتم کمه.ولی ماشالله دخترم تو فامیل زبون زد شده.رفتارش دقیق مثل باباشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینه رفتاری خودمونن دقیقا پسرم حرفای منو تکرار میکنه کارای باباشو  خودتو بساز ناظر به ...

میدونم .بالاخره الگوی هربچه ای اول خانوادشه منظورم اینه چکارکنم لجباز نشن لوس نشن الکی اذیت نکنن.چی بگم والا ...

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن

یه دختر دارم عین فرشته ازبس که خوبه.اصلا اذیتم نمیکنه.خیلی با ادبه.حرفای قشنگی میزنه.بعضی وقتا میگم خدایا این دختر چرا اینجوریه چرا انقد خوبه.فقط کافیه خودتو شوهرت احترام همو داشته باشین باهم درست رفتار کنیین با بچه درست حرف بزنید برا بچه شخصیت قائل بشید باهاش با احترام حرف بزنید........

الان تنهاترین چیزی که نیاز داری آرامشع  چون تنش داشته باشی بچه هات بدخلق میشن بقیشم برم ...

دقیقا 👈سعی کن آرامش داشته باشی ،تا بچه هات آروم باشن ،سرشان داد نزن ،  دعواشون نکن ، به هیچ وجه جلوشون فحش نده ،براشون وقت بزار ،سعی کن از همین الان باهاشون رفیق شی  و.... موفق باشی عزیزم 

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   
والا نمیدونم .من چندتا کتاب خوندم .دوشنبه ها هم میرم کلاس فرزند پروری .ولی بازم اطلاعاتم کمه.ولی ماش ...

خداروشکر من و همسرم توی هر دوفامیل زبان زد دیگران هستیم هم توی رفتار هم برخورد‌.بازم میگم شاید چیزای دیگم موثر باشه

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
خداروشکر من و همسرم توی هر دوفامیل زبان زد دیگران هستیم هم توی رفتار هم برخورد‌.بازم میگم شاید چیزای ...

عزیزم وقت بزاری برا بچت بقیش حله نگران نباش .ابشالله سایتون بالا سر بچه هات باشه 😍😍

محيط خونه شاد و آروم باشه ، با بچه ها زياد بازى كنيد هم پدر و هم مادر

در لحن ، نگاه و كوچكترين موارد بين  دو كوچولوتون  تفاوت قائل نشيد

انشالا دوقلوهاتون بسلامت بيان 😍

اين كتابها رو هم بخونيد 

چگونه كودك را با خود همراه كنيم

كودك خانواده انسان

مادر كافى 

میدونم .بالاخره الگوی هربچه ای اول خانوادشه منظورم اینه چکارکنم لجباز نشن لوس نشن الکی اذیت نکنن.چی ...

شادترین کودک محله

من دیگر ما

مادر کافی.

کانال تربیت مادرانه بدون فریاد.

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.