2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دردات شروع شد دوش بگیر بعد دم کرده زعفران بخور  بعدش هم همسرت با روغن زیتون کمرت و‌ماساژ ...

ممنون

پیاده روی اینا هم داشته باشم

من تقریبا از ۵ماهگیم زیاد فعالیت داشتم😁

نمیشه..درد داره دیگه..هیچی نمیتونه از درد کم کنه..فقط برای اینکه زودتر دردا تموم شه و بیاد نوک سینه ...

درد که اره خب....

نوک سینههههه یعنی از الان هم تحریک بشه باعث زایمان میشه؟؟؟

ممنون پیاده روی اینا هم داشته باشم من تقریبا از ۵ماهگیم زیاد فعالیت داشتم😁

اره پیاده روی هم خیلی خوبه بعد روز های آخر درجا زیاد برن یا از پله زیاد بالا و پایین شو

خدایا شکرت 🙏🏻
نه انجام نمیدم😂😂😂🙈🙈🙈

نه بابا این چه روش عجیبی هست والا من تمام کلاسهای آموزش زایمان طبیعی توی بیمارستان رفتم ،کتاب خوندم،حتی سر کلاس فیلم زایمان طبیعی یه خانم خارجی که همسرش کنارش بود رو گذاشتن و واسه روحیه خانم زایمان داشتن توی خونش انجام میدادن ولی این روش مسخره که نوک سینه ماساژ بدن توش نبود.مطمئنا اگه بود نشون میداد چون خیلییی چیزا رو نشون داد.خواهشا این روشهای مسخره و عجیب رو نه یاد بگیرید و نه ترویج بدید.

من زایمانم سزارین بوده

ولی یکی از فامیل ها میگفت از زمانی که درد داری بری حمام و آب گرم بگیری روی شکمت هم درد و کم میکنه هم دهانه رحم نرم میشه تا وقتی که با آب گرمم قابل تحمل نباشه اون وقت رفته بود بیمارستان نیم ساعت بعدش زایمان کرده بود