الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیشه..درد داره دیگه..هیچی نمیتونه از درد کم کنه..فقط برای اینکه زودتر دردا تموم شه و بیاد نوک سینه هاتو ماساژ بده تا دهانه رحمت ده سانت سریع باز شه..من 50 روز پیش زایمان کردم
نه بابا این چه روش عجیبی هست والا من تمام کلاسهای آموزش زایمان طبیعی توی بیمارستان رفتم ،کتاب خوندم،حتی سر کلاس فیلم زایمان طبیعی یه خانم خارجی که همسرش کنارش بود رو گذاشتن و واسه روحیه خانم زایمان داشتن توی خونش انجام میدادن ولی این روش مسخره که نوک سینه ماساژ بدن توش نبود.مطمئنا اگه بود نشون میداد چون خیلییی چیزا رو نشون داد.خواهشا این روشهای مسخره و عجیب رو نه یاد بگیرید و نه ترویج بدید.
ولی یکی از فامیل ها میگفت از زمانی که درد داری بری حمام و آب گرم بگیری روی شکمت هم درد و کم میکنه هم دهانه رحم نرم میشه تا وقتی که با آب گرمم قابل تحمل نباشه اون وقت رفته بود بیمارستان نیم ساعت بعدش زایمان کرده بود