2777
2789

میگن نظامش عوض شده؟یا همون یه بار امتحان میدیم؟چجوریه من پارسال تموم کردم کلاساشو تو امتحان ایین هم دراومدم اما ازشهری میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی شنیدم سخت میگیرن

تو بلد باشی سخت گیری فایده ای نداره که.فقط استرس نداشته باش و خوب دقت کن.توجهت به راهنما ها و استثنا ها باشه حتما.من خودم دو سال پیش گواهینامه گرفتم.یارو باهام لج کرد همه چی پرسید و منم همشو انجام دادم البته من پسرم یکم فرق میکنه

تو بلد باشی سخت گیری فایده ای نداره که.فقط استرس نداشته باش و خوب دقت کن.توجهت به راهنما ها و استثنا ...

من پارسال اسفند تموم کردم کلاساشو،،یکم یادم رفته به نظرت دوساعت خصوصی بگیرم؟

من پارسال اسفند تموم کردم کلاساشو،،یکم یادم رفته به نظرت دوساعت خصوصی بگیرم؟

آره دوساعت برو تا همشون یادت بیفته اگه خودتونم ماشین دارین شوهرجونت شب ببره یه جای آروم و خلوت بهت آموزش بده البته خودت هر چی گفتن تو خصوصی اونارو اجرا کن اگه کسی بیاد بهت یاد بده همشو برعکس میگه چون بعضی قوانین رانندگی عوض شدن

چجوری بود؟شهری رو که امتحان گرفتن ازت بعد دیگه هیچی نشد؟

من هر دوتاشو همون اولین بار قبول شدم اول ایین نامه دادم بعد شهر وقتی قبول شدم فرم رو داد گفت برو اموزشگاه رفتم و چند جا امضا زدم و تمام

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
آره دوساعت برو تا همشون یادت بیفته اگه خودتونم ماشین دارین شوهرجونت شب ببره یه جای آروم و خلوت بهت آ ...

ماشین شوهرم یجوریه خیلی سختمه کلاجش سفته گازش یجوریه و خیلی ازشوهرم میترسم اخه اشتباه میکنم عصبی میشه😂

ماشین شوهرم یجوریه خیلی سختمه کلاجش سفته گازش یجوریه و خیلی ازشوهرم میترسم اخه اشتباه میکنم عصبی میش ...

خیلی بی حوصلن لامصبا زنداییمم رفته بود تمرین کنه با داییم منم رفتم باهاشون داییم انقدر عصبی میشد اعصاب ندارن اصلاااا