دوستان من تو نزدیکامون یکی از اقوام تو 7 ماهگی کیسه آبش پاره شد و نی نی به دنیا اومد البته بگم از قبل دکتر بهش گفته بود خطر زایمان زودرس داره حالا من استرس گرفتم تو هفته 22 یهو خود ب خود برای من این اتفاق نیفته و صبح دستشویی خیلی ادرار داشتم یه لحظه نرسیدم گفتم نکنه کیسم پاره شده البته میخوام بدونم اگه کیسه اب بود میتونستم متوقفش کنم یاادرار بوده که تونستم توروخدا کسی اگه چیزی میدونه بگه کیسه اب نبود دیگه درسته؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گلم کیسه آب وقتی پاره میشه آب با فشار. و درد خیلی زیاد دفع میشه و اصلا نمیتونی کنترلش کنی
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
عزیزم فک کنم کیسه اب که پاره بشه مثه خونه پریود از یجا دیگه میاد بیرون نه از مجاری ادرار و قابل کنترل نیی
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
کیسه آب دست خودت نیست دیگه یهویی همش میره اگه پاره شه...
هفته 22 هم اونقدری مایع دور بچه نیست 🤦🏻♀️
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه اگر کیسه آب باشه که نمیتونی کنترلش کنی، یه دفعه خیس میشی بعدم اصلا منفی بافی نکن، توکل کن به خدا
ممنونم عزیزم بخدا تمام سعیمو میکنم هی میگم سپردم به خدا ولی همین که یه عطسه میکنم میگم نکنه فشار اومد چیزی شد ولی چشم تمام سعیمو میکنم دیگه منفی بافی نکنم
کیسه اب را نمیشه متوقف کرد. نگران نباش هر کسی هم شرایط بارداریش با بقیه فرق داره حتی دوتا خواهر باهم. پس خودتو با کسی مقایسه نکن توکل ب خدا ان شاالله ب خوبی و سلامتی بچتو بغل کنی..برای منم دعا کن مامان بشم
میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه