2777
2789
عنوان

چه سنت شکنی هایی انجام دادین.؟ و واکنش بقیه چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7733 بازدید | 280 پست

آها یادم رفت بگم اینکه جهاز تماشا نداشتم 

موقعه خرید هیچ کس و نبردم خودم شوهرم همه چیز و خریدیم 

و اینکه یه هفته بعد از عقدم رفتم مسافرت و این خانواده ما یذره جا نیفتاده است 

تو دوران عقدم کلا مسافرت بودم 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان قدیم عروس و داماد تا سه روز هیج جا نمی رفتن بعد کم کم وضعیت بهتر شد هرجا میخواستن می رفتن فقط خ ...

اخه یعنی چی تا سه روز نباید عروس بره خونه پدرش و اینکه بعد سه روز هم خانواده عروس باید عرو س و دوماد و خانواده دومادو دعوت کنن و یه مهمونی براشون بگیرن ... کجاش به دل عروس راه اومدنه اخه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من فقط چند تا کامنت اول رو خوندم😁 تنها سنت شکنی که کردم قبل از مراسم واتِلِوونی فردای عروسی رفتیم ...

کجایی هستین؟؟؟؟ ما هم میگیم  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آخه خیلی دیگه قدر به نظر اومد که مهرشو همون اول گرفت! (قدر به فتح قاف و دال)!!  متوجه منظور ...

منظورم این بود کار خاصی نبوده😌مهریه ام خونه و باغ وتعداد سکه بود که خوب همون اول داد یعنی داشت که بده شاید اگر نداشت نمیداد😕بهش گفتم گفت باشه 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
منظورم این بود کار خاصی نبوده😌مهریه ام خونه و باغ وتعداد سکه بود که خوب همون اول داد یعنی داشت که ب ...

خب.... پس شما هم خفنی!😶  مبارکت باشه! عشقتون پایدار😘☺

چه ماشالا پولدارین نی نی سایتیا! 😂😂 دست راستتون رو سر ما

اخه یعنی چی تا سه روز نباید عروس بره خونه پدرش و اینکه بعد سه روز هم خانواده عروس باید عرو س و دوماد ...

اینی که میگم برای الان نیست برای بیش از ۱۰۰ سال پیشه : نه تنها خونه پدرش بلکه هیج جا نمی رفته کلا به مسائل زناشویی می پرداختن 

بعد مگه شما رسم پاگشا ندارین اینم پاگشاست این برای شما عجیبه منم وقتی تو نی نی سایت رسم سفره هفت سین و شب یلدا و طلای سر سال و دیدن جهاز (طرفای ما قدیم جهاز کشون بود که منسوخ شد) و...خوندم تعجب کردم

اخه یعنی چی تا سه روز نباید عروس بره خونه پدرش و اینکه بعد سه روز هم خانواده عروس باید عرو س و دوماد ...

به دل عروس راه اومدنش : دیدن پدر و مادر در اولین فرصت, گذاشتن احترام و بالا بردن وجهه عروس در دیدگان خانواده شوهر😁

و باز هم تاکید میکنم این رسم به شدت قبل وجود نداره 

من عروسی نگرفتم مهریه ام هم یک سکه شد همینجکری اومدیم سر خونه زندگیمون بجاش جهاز شوهرم خرید برام طلا هم نداشتم

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
منم میخوام برای اولین بار تو فامیل سنت شکنی کنم تا بشه رسم جدید 😆😆😆

آفریییین 

باورت نمی شه چقدرررر تو فامیل تجملاتی من موثر بود

و چقدر تو سریعتر و ساده تر ازدواج کردن جوونها

البته ی چیزی بگم

خیییلی زیاده روی نکن که بعد خودت حسرت بخوری

مثلا اگه جشن نمی گیری نگیر

ولی لباس عروس و آرایشگاه داشته باش حتی برای چند ساعت و آتلیه مطمئن عکس بگیر....از عروسی فقططط همینش می مونه😁

خود من چون جشن عقد لباس عروس پوشیدم و آتلیه دوستم رفتم دیگه واسه عروسی لازم ندیدم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
اگه همه رو روال زندگی می کردن هنوز بت پرست بودیم هنوز با اسب و شتر این طرف و اون طرف می رفتیم بشر کل ...

روال واقعی طبیعت

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین