2777
2789
عنوان

چه سنت شکنی هایی انجام دادین.؟ و واکنش بقیه چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7733 بازدید | 280 پست
چرا اخه الان مشکلی نداری؟

بخاطر خانوادم مجبور شدم،خیلیی مشکل داشتیم ،خیلی یه بارم تا طلاق رفتیم و برگشتیم ولی الان خداروشکرکمی بهتره

چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسرم همه چادری بودن‌پدر همسرم ب من گفت باید چادر سر کنی منم نکردم هروقت منو میدیدن کلی حرص ...

امر به معروف و نهی از منکر خوبه اما قوانین خاص خودش رو داره ..احترام گذاشتن به عقاید مهم ترینه 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
منم مخالفینی دارم ..خسته شدم 🙁🙁🙁

اگه می تونه و توان مالیشو داره بزار بکنه .یادت باشه تو ایران زندکی می کنی .بزار برات خرج کنه اگه نکنه بعدا احساس می کنی ارزششو نداشتی و خانواده شوهرتم یه جوری باهات رفتار می کنن .من تجربه شو دارم .به سبک خودت انجام بده ولی انجام بده .عروسی بگیر خریدم بکن مثل همه دخترها .من همسرم توان مالیش کم بود کسی ام نبود کمک کنه واسه این کنار اومدم 

منم عروسی نگرفتم رفتم ماه عسل 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
عالی ...😍😍

از ۱۹ سالگی تنهایی سفر کردم .با اینکه خانواده سنتی داشتم همسرمو خودم انتخاب کردم جشن عروسی نگرفتم همه کارایی که دخترای دیگه انجام میدن من انجام ندادم .جهیزیه از خانوادم نگرفتم .وقتی بچه دار شدم سیسمونی رو نگرفتم .

میتونم بگم که هیچ وقت نذاشتم کسی تو زندگیم دخالت کنه.همیشه مستقل رفتار کردم همسرمم همینه 

گاهی اوقات صداشون درمیاد که مشورت نمیکنید اما ترجیح میدم با آدمی مشورت کنم که حداقل خارج از خانوادم باشه

خیلی کارها مهریه ام همون اول گرفتم😶کل جهاز خانواده همسرم دادن 😶از نظر دینی باهمسرم متفاوتم😶و.. کلا هنجارهای زیادی رد کردم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم