2777
2789

سرچ کنید طب بوعلی سینا حرف نداره عالیه تجربه خودم و منشی دکترم که بهم زنگ میزنه میگه بیا سونوگرافی کن خانومای باردار که تو مطب هستند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنجیر طلا رو روی دست چپ زن باردار گرفته با فاصله نیم سانت کمی صبر کنید شروع به حرکت میکنه اگر بر درازا حرکت کرد پسر و اگر بر عرض دست حرکت کرد دختر به همین راحتی..و برای ماماناتون شروع به حرکت میکنه و فاصله دو بچه زنجیر گرد میتابه

زنجیر طلا رو روی دست چپ زن باردار گرفته با فاصله نیم سانت کمی صبر کنید شروع به حرکت میکنه اگر بر درا ...

وا اخه از مامانامونه دیگه ججوری میفهمه اخه ججوری بفهمیم فرزند اولو داره میگه یا بعدیا .واضحتر توضیح بدع

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
زنجیر طلا رو روی دست چپ زن باردار گرفته با فاصله نیم سانت کمی صبر کنید شروع به حرکت میکنه اگر بر درا ...

اگه اینجوری باشه پس رو دست زنی که حامله نیست هم بگیریم پیش بینی میکنه بجه هاش دراینده جی میشن

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.

برای مامان ها چون خودمون میدونیم جنسیت بچه ها رو این ناخوداگاه روی حرکت زنجیر تاثیر میذاره باید یکی انجام بده که از جنسیت بیخبر باشه اونوقت معلوم میشه این روش جواب میده یا نه 

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم
وا اخه از مامانامونه دیگه ججوری میفهمه اخه ججوری بفهمیم فرزند اولو داره میگه یا بعدیا .واضحتر توضیح ...

ببین مثلا ۴تا داره اول و دومی دخترند دوتای بعدی پسر 

..خوب زنجیر رو بگیر رو نبض دست چپ مامان اولش میلرزه بعد بر عرض دست یا پهناش یا چپو راستی حرکت میکنه بعد می ایسته و یکم گرد دور خودش میچرخه بعد دوباره دختر دوم به همون شکل اولی بعد دوباره یکم میچرخه حالا برا پسر بر درا زای دست سریع بالا پایین میشه و پسر چهارم بعد مثلا اخری که توشکمه

برای مامان ها چون خودمون میدونیم جنسیت بچه ها رو این ناخوداگاه روی حرکت زنجیر تاثیر میذاره ...

ببین عزیزم من اولیم دختر بود مثل پاندول ساعت تکان خورد و برا پسرم که تو شکمم بود بعد از دخترم از حرکت ایستاد و برا پسرم به درازای دستم تکان خورد