2777
2789
عنوان

سنگ کلیه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 26 پست
چطوریه؟؟؟ درد داشت شوهرم داره خیلی درد میکشه فردا قراره بره بیمارستان

خاهریابرادر ....اتفاقی یجاتاپیکتون رودیدم ...اگ بدش نمیادهیچچی مث مشروب واس دفع سنگ کلیه ومثانه خوب نیست!!به اندازه کن فقط جهت مصرف دارویی....!

یه پایان تلخ بهترازتلخی بی پایان است!!
خاهریابرادر ....اتفاقی یجاتاپیکتون رودیدم ...اگ بدش نمیادهیچچی مث مشروب واس دفع سنگ کلیه ومثانه خوب ...

سلام برادر 

۳ ماه گذشته و خوب شده الان.‌‌.مشروب رو شنیدیم خوبه ولی استفاده نکرد تو عمرش لب نزده

بازم خیلی ممنون

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم برای همسرم بود این تاپیک خوب شد 

خداروشکر ببخشید سوال میپرسم اخه خودمم یه سنگ ۹میل توحالب دارم ازعملم میترسم شوهرتون باعمل دفع کرد یا خودش دفع شد

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
خداروشکر ببخشید سوال میپرسم اخه خودمم یه سنگ ۹میل توحالب دارم ازعملم میترسم شوهرتون باعمل دفع کرد یا ...

عزیزم دوبار رفت یبار لوله گذاشتن

یبارم با لیزر خُردش کردن تا رفت

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
خداروشکر ببخشید سوال میپرسم اخه خودمم یه سنگ ۹میل توحالب دارم ازعملم میترسم شوهرتون باعمل دفع کرد یا ...

سلام وقت به خیر میدونم از این تاپیک خیلی گذشته اما میشه خواهش کنم راهنماییم کنید؟ شما چکار کردید؟

سلام وقت به خیر میدونم از این تاپیک خیلی گذشته اما میشه خواهش کنم راهنماییم کنید؟ شما چکار کردید؟

سلام رفتم پیش دکتر یه سری دارو بهم داد روزی ۶۰۰تا طناب زدم وخیلی آب خوردم بعد چند روز نصف سنگه پودر شد باقیشم دفع شد به لطف ویاری خدا

سلام رفتم پیش دکتر یه سری دارو بهم داد روزی ۶۰۰تا طناب زدم وخیلی آب خوردم بعد چند روز نصف سنگه پودر ...

خدارو شکر 

پس عمل یا سنگ شکن نکردین؟ اخه مال من ۸ میل هست و اصلا دلم عمل یا سنگ شکن نمیخواد یعنی نمیخوام تو کرونا برم بیمارستان و بی هوشی بگیرم

خدارو شکر  پس عمل یا سنگ شکن نکردین؟ اخه مال من ۸ میل هست و اصلا دلم عمل یا سنگ شکن نمیخواد یع ...

ممنون نه منم ازهمین میترسیدم حتما برید پیش متخصص یه سری دارو هست اونارم بخورید انشالله دفع میشه