2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وااااقعا ینی یه تاپیک زدم نیم ساعت پیش هییییچکس نیمد نظر بده واقعا ناراحت شدم

خیلی نیاز ب کمک داشتم اون لحظه الانم دارم

یه صلوات برا خوب شدن حال دلم میفرسین😢

نه عزیزم پست اول خار داره که شما مشکلت رو همونجا نمینویسی.خب بنویس شد کمک میکنیم ان شا الله

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

خواهر من گل من عزیز من من‌همه جا حضور دارم ولی نصف تاپیکا بچه ندارم هنوز نمیتونم کمک کنم اگه از غیب بلد بودم دریغ نمیکردم🥴🥴🥴🥴

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒

چرا از همه چیز و همه کس طلبکارید؟؟؟ 

همه باید به سوال شما جواب بدن؟؟؟ شاید نخواسته نمی دونسته یا..... 

جواب نگرفتی ۱۰ بار تو ۱۰ ساعت تاپیک بزن شاید یکی بود کمکت کنه 

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

دقیقا همینطوره متاسفانه

به جای نی نی سایت بایداسمشو بذارن مادرشوهرسایت

تنها تاپیکی ک نمیبینی درمورد نی نی هست

من دوساعت پیش تاپیک مولتی ویتامین برانی نی زدم فقط دونفراومدن جواب دادن ک یکیشونم ازمن سوال پرسید به جای اینکا جواب سوال منو بده درصورتی ک خودم همیشه اگه چیزی بدونم میرم توتاپیک ک کمکی کرده باشم

واقعا متاسفم واسه این وضعیت ک پربازدیدا همش خیانت و مادرشوهرخواهرشوهرین

البته توقعی بیشترازین هم نمیشه داشت با این سطح سواد و درک و فرهنگ مردم