2777
2789

یه چیزی بگم عین حقیقت 

یکی از دوستامون بند ناف بچشو نگه داشت بعد دور از جون همه بچه ها بچشون تالاسمی گرفت گفتن میشه با اون بند ناف مشکلو حل کرد وقتی رفتن پیگیری گفتن فقط میتونن نگه دارن هزینه ازمایشها و داروهایی ک میتونن باهاش بسازن جداست و اینکه تو ایران اینکار اصلا انجام نمیشه و باید بره المان

خدا به بچه رحم کرد وموندگار شد ولی اون خانواده رفتن پولشونو پسرفتن و اون بند نافم انداختن دور 

حالا داداشم داشت میگفت میخوایم واس بچمون انجام بدیم ولی منکه دیگه این دوستمونو کاملا در جریان بودم میگم اینکار هزینه بیخوده چون اگ قرار باشه بری المان خودشون اینقدر پیشرفت دارن ک بند ناف نیاز نداشته باشن

یکی دیگه از اشناهای شوهرم بچش معدش درد بود با هیچی خوب نمیشد اوناهم بندناف داشتن و کلی پیگیری کردن هیچی به هیچی بعد رفتن خارج از کشور دقیقا یادم نیست کجا گفت فقط یه وعده غذا اوردن واسه بچه خوب خوب شد بعد ک پرسیدن چی بود گفتن مو رو سر دل بچه بود ک هصم نمید گوشت خوک دادیم رفع شد چون ایران ممنوعه نمید بدن 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت نوشته گیرنده خون نباید بیشتر از ۲۰ کیلو وزنش باشه درسته؟

نه اینا ک چرته از پایگاه خود بند ناف ببین شرایطو 

دوست شوهرم البته تو یه محل کار میکنن سرطان قدد لنفاوی گرفت از بند ناف برادر زادش استفاده کرده بودن واس پیوند مغز استخوان ۴۰۰ میلیون هزینه کرد ک بند ناف بره المان و بیاد تا بتونن اون عنصری ک میخوان بگیرن و بره پیوند اخرم قبل اینکه ب اونجا برسه با پرتو درمانی خوب شد و هزینه الکی دادن

ولی کلا واس کسی ک پول نداره بدرد نمیخوره

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
مثلا چه فاکتورایی؟

مثلا مادري كه بيماري پارکینسون يا بعضي از بيماري هاي خودايمني 

يا زيگيل تناسلي و چيزاي ديگه رو كه تاثير گذاره روي سلول هاي بنيادي جنينش رو داشته باشه شرايط نگهداري بند ناف رو ندارن 

منم موندم نگهدارم یا نه😕

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁