2777
2789
عنوان

خواهرم داره برا بچه اش لالایی میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 24 پست
اخه ریتم و اینا اصلا ندارم هر چیز چرتی به دهنم بیاد میگم وگاهی صدام نکره میشه اصن بچه کپ میکنه

نخون بچه تمام تصوراتش خراب میشه

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد اون جک افتادم بعد نیم ساعت لالایی بچه به مادره میگه خفه شو میخوام بخوابم

اره بچه منم مدام جیع میکشه بیچاره ولی نمیدونم چه اصراری دارم باز میخونم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
برو بغل مامان یا بابات بخواب  یه ارامشی داره ک نگو

اره واقعا خیلی خوبه. اما من خیلی خجالتی ام

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
نخون بچه تمام تصوراتش خراب میشه

خراب شده دیگه از خوابیدن میترسه تا میرم بخوابونمش میزنه زیر گریه کودک ازارم فک کنم

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
خراب شده دیگه از خوابیدن میترسه تا میرم بخوابونمش میزنه زیر گریه کودک ازارم فک کنم

😂😂😂😂ی چندتا لالایی یادبگیر. همیشه با خودم میگفتم بچه دار بشما اولین کارم اینه کلی لالایی قشنگ یادبگیرم

😂😂😂😂ی چندتا لالایی یادبگیر. همیشه با خودم میگفتم بچه دار بشما اولین کارم اینه کلی لالایی قشنگ یا ...

فقطگنجشک لالا را بلدم اونم وسطهاش یادم میره علط عولوطمیخونم

فقطگنجشک لالا را بلدم اونم وسطهاش یادم میره علط عولوطمیخونم

خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان

خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان

سلامت باشی دیگه این کاری بود که از دستمون بر می اومد جوانمرد