2777
2789
عنوان

ای خدا من از ندارم ندارم خسته ام

351 بازدید | 30 پست

منو شوهرم هردو کارمندیم ولی بدون پشتوانه تو زندگیمون جون کندیم تا به اینجا رسیدیم 

ولی باز همیشه باید با حساب و کتاب خرج کنیم باید یه قرون دوزار پس انداز کنیم و شوهرم همش نگران آینده خودمونه 

خواهرم اینا هم هردو کارمتدن ولی با پشتوانه قوی پدرشوهرش 

به جرات میتونم بگم خرج ماهیانه ما که حدود ۲۵۰۰ هستش مال اونا بالای ۶ تومنه 

هرگز دغدغه هیچی رو ندارن با خیال راحت میرن مسافرت بهترین هتل بهترین رستوران و ....تفریح 

ولی ما ...... 

خدایا من ناشکر نیستما ولی اونایی که درامدشون از ما هم کمتره و خیلی هم زیادن اونا پس چیکار میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر اگ همه قرار باشه به بالاتر از خودشون نگاه کنن که همه افسرده میشن 

بازم شاکر باشین هردو شاغلین دستتون جلو کسی دراز نیس

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

همین منوال دیگ 

والا منم میمونم بعضی اوقات تو کار دیگران 

شاید به قول همسرم به فکر آینده نیستن 

همینقدر در میارن میخورن و میپوشن و تفریح میکنن 

شاید کار اونا خوب باشه 

من همسرم کارمند دوتا اجاره خونه بازم باید همه چی حتی یع جوراب هم باید با برنامه ریزی باشه 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

خداتو شكر كن هميشه ب خودت تكيه كن رو زانوى خودت بلندشدن خيلى بهتر از زيربار منت بودنه

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

عزیزم ما حقوقمون  با یارانه ۸۰۰ تومنه بجز خدا هم هیییچ پشتوانه ای نداریم

خداروشکر میگذره تو هم توکلت به خدا باشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

چند شب قبل برای ترفیع رتبه من میخواستم بهشون شیرینی بدم . خواهرم و شوهرش کلید کردن که غدای خونه قبول نیست باید ببری بیرون .خودشونم همیشه شیرینی رو میبرن بهترین رستوران 

خدا شاهده رفتیم و خوب و عالی هم بود ولی اصلا بهم خوش نگذشت .شوهرم هی میگفت وای چقد گرون شد و 

اونام که اصلا رعایت نمیکنن هرجا بیان گرونترین هارو سفارش میدن حتی برای فرداشونم سفارش میدن 

حالا شوهر من خجالتیه هربار با کسی بیرون رفتیم و میزبان کس دیگه بوده ...شوهرم برای منو خودش یه پرس سفارش میده

چند شب قبل برای ترفیع رتبه من میخواستم بهشون شیرینی بدم . خواهرم و شوهرش کلید کردن که غدای خونه قبول ...

خب کار اوناهم  اشتباهه که گرون و برای فرداشونم سفارش میدن.مگه جنگه.یکم مراعاتم خوبه