2777
2789
عنوان

ای خدا من از ندارم ندارم خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 30 پست

حالا اگه طفلک خواهر من بود میگفت

مهمون ما برا شیرینی ترفیعت

@glad_۲۲   دوست دارم باجی😘😘😘

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شب قبل برای ترفیع رتبه من میخواستم بهشون شیرینی بدم . خواهرم و شوهرش کلید کردن که غدای خونه قبول ...

پول مفت از کسی بهشون رسیده که میبرن بهترین رستوران منم دارم از نزدیکانم همیشه لارج خرج میکنه 

بعدم متلک میندازه شما خسیسین نمیگه پیش خودش بابا اینا دستشون تو جیب خودشونه شاید ندارن من دستم تو جیب باباممممم 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
ببخشیدا استارتر ولی خواهر شما خودش باید بفهمه ینی چی

نمیفهمن دیگه 

چون خواهرم حالیش نیست که ...خانواده شوهرش پول بی حساب دارن و خرج میکنن اینم میخواد از طریق ما پیش شوهرش کم نیاره 

خدایا یعنی هربار اینا بیان پیش ما همین مکافات رو داریم 

نمیفهمن دیگه  چون خواهرم حالیش نیست که ...خانواده شوهرش پول بی حساب دارن و خرج میکنن اینم میخو ...

خدا خودت کمکت کنه

و روزیتون رو زیاد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نمیفهمن دیگه  چون خواهرم حالیش نیست که ...خانواده شوهرش پول بی حساب دارن و خرج میکنن اینم میخو ...

قرار نیست همه وضعشون خوب و عالی باشه باید یاد بگیریم که هر کسی یه وسعی داره به خانواده شوهرشم ربطی نداره که شما چقدر دارین یا ندارین

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
کار خواهرت قشنگ نیست ولی کار شوهرتم خوب نیست که انقدر غر بزنه

والا منم جاش باشم غر میزنم البته جلوی اونا که اصلا حتی نشونم نمیده ناراحته خدایی خیلی با معرفته ولی پیش خودم گله میکنه که بیشتر به فکر باشم 

باید بشینم یبار باهاش حرف بزنم 

خب گویا ازشون شناخت داری چون میگی هر بار با این اوصاف چه لزومی به شیرینی دادن هست؟  کلا شما که شناخت داری و حساب کتاب زندگیت مشخصه نباید این کارو کنی اصلا، در کنارش ما کم پولدار نمیبینیم ولی ندیدیم کسی تا حالا غذای فرداشو از جایی که مهمونه سفارش بده

خواهر من که کلا کتمان میکنه میگه نه ما هم دستمون تو جیب خودمونه 

اره اینم کتمان میکنه ولی با چشم خودم میبینم دیگه 

رو رو بذار کنار هروقت خواستن خودشونو دعوت کنن بگو باشه انشالله دفعه بعد باید پیچوندشون اگه زخم زبون نمیزنن بازم بنظرم خوبن این میخوره و زخم زبون میزنه😣

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد