2777
2789

موردی هست که نمیدونسته بارداره. خوب الان تست زده چندبار ، بارداره

منتهی تا الان به خاطر دندان درد ۳ بار نوافن خورده 

دوتا پروپرانول (ضد اضطراب)خورده 

و کلا شبها هم با قرص خواب میخوابیده (زولپیدم)

مخ منم تا الان پوکونده که برام تحقیق کن ایا خطر زیادی برای جنینش داشته یا نه.منم اومدم دست به دامان شما شدم.هر گلی تجربه ای داره بگه.مرسی

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریسک یه سری عوارض هست ،باید اون زولپیدم رو‌هم بذاره کنار البته بسته به مقدار مصرف شاید باید آرام آرام این کار رو بکنه،پروپرانولول های توی بارداری ایمن نیست

غربالکری های روتین رو هم باید بره

ریسک یه سری عوارض هست ،باید اون زولپیدم رو‌هم بذاره کنار البته بسته به مقدار مصرف شاید باید آرام آرا ...

ممنونم خیلییی

غربالگری روتین همون چکاب هاست؟ حقیقت خواهرمه و بارداریه دومشه 😊 اون قرص خواب خیلی وابسته میکنه درسته. احتمال میدید که زیادم خطرناک نباشه؟ فوقش قلبش مشکل داشته باشه و دکتر دستور سقط بده؟ درسته؟

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
ممنونم خیلییی غربالگری روتین همون چکاب هاست؟ حقیقت خواهرمه و بارداریه دومشه 😊 اون قرص خواب خیلی وا ...

بله عزیزم....اتفاقا هفته ی پیش یه بیمار داشتیم توی بخش که سو مصرف زولپیدم داشت بستری شد برای ترک و سر یه هفته ترخیص شد ،به نظرم اکر تعداد مصرفشون در طول روز زیاده حتما‌ به روانپزشک‌مراجعه کنن ،دارو حایگزین میدن  که میتونن بذارن کنار،اثر پروپرانول روی قلب نیست مشکلات جفتی ایجاد میکنه یا بچه‌رو‌ کوچک و‌کم وزن میکنه

پروپرانولول خطر داره و رده cهست یعنی در بارداری نباید خورده بشه،البته یکی دو تا انشالا مشکلی پیش نمی ...

ممنون حتما میبرمش ویزیت شه♥️ دعا کنید

بله عزیزم....اتفاقا هفته ی پیش یه بیمار داشتیم توی بخش که سو مصرف زولپیدم داشت بستری شد برای ترک و س ...

چه خوبه که شما تخصصتون رو در اختیار ما قرار میدی

دوتا بیشتر نخورده (پروپرانولول)

زولپیدم هم شبی یک دونه قبل خواب میخوره .سندروم پای بی قرار داره.این بارداریشم اصلا برنامه ریزی نشده بوده.

پروپرانولوش رو نخوره علی الحساب 

الان دیگه لاک هم نمیزنه😊 چشم عزیزم نمیذارم ❤

چه خوبه که شما تخصصتون رو در اختیار ما قرار میدی دوتا بیشتر نخورده (پروپرانولول) زولپیدم هم شبی یک ...

خواهش میکنم عزیزم🌷 به نظرم در محموع برای تعویض داروها بهتره برن پیش یه روانپزشک تا بی هطرترین داروهای حایگزین زو دریاقت کنن،ان شاءالله به سلامتی نی نی رو‌بغل بگیرن❤