2777
2789

من واقعا علاقه ندارم به جشن ...جهیزیه هم زیاد دوست ندارم ..بحث مالی نیست ..تک دخترم ..خودمم مستقلم ...کارمندم ..اما واقعا از این هزینه های زیاد متنفرم ..خسیس نیستم ...چون وسیله هام رو همیشه سعی میکنم برند بگیرم ...اما کم خرید میکنم ...اما با هزینه های این چنینی مخالفم ...

همه مخالفمممن ...خسته شدم .. 😢😢😢

الان یکی میگفت اگه جشن نگیری حتما میگن دختره عیب و ایرادی داره ...اخه این دیگه چه تفکریه ...!!

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

دل زنده نيستي شايد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حالا یه جشنی بگیر تموم شه بره دیگه...!

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل زنده نيستي شايد

اتفاقا شاد و سرزنده ام ..مدام در حال سفرم ...مدام در حال انجام دادن کارهای هیجان انگیزم 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

ای بابا

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

بنظرم کمبود دیده شدن نداری 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اتفاقا شاد و سرزنده ام ..مدام در حال سفرم ...مدام در حال انجام دادن کارهای هیجان انگیزم 

پس این خلاوحس نیازدرون شمانیست

خیلی خوب ذهنت وخودت خالی شده ازاین ظواهر

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

پ سليقت خاص

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤