2777
2789
عنوان

با غریبی کردن دختر یه سال و نیمم چیکار کنم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 51 پست

پسر منم دقیقا همینجوری بود تا حدودا 4سالگی.همه میگفتن این چرا اینجوریه.منم بچه اولم بود میترسیدم میگفتم حتما مشکل داره بچم .مخصوصا میرفتیم تو فامیل همه بچه ها میرفتن بازی میکردن ،پسرم فقط به من می چسبید بعضی وقتها گریه ام می گرفت.بعد که بزرگ شد خوب شد .مهد قرآن هم که بردمش خیلی بهتر شد.بعضی بچه ها غریبی میکنند.بزرگتر ها باید متوجه باشند بچه ای که غریبی می کنه رو هی طرفش نیان و سوالات بیخودی که مادر و پدر رو اذیت میکنه نپرسن.

مشاور کودک میگه بچه ی سالم بچه ایه که تا دو سالگی سریع سمت غریبه ها جذب نشه اطرافیانتون احتمالا رفت ...

آخه یه دختر عمه داره بشدت خوش اخلاق و بغل همه میره 

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دقیقا همینجوری بود تا حدودا 4سالگی.همه میگفتن این چرا اینجوریه.منم بچه اولم بود میترسیدم میگ ...

خداروشکر ازین مرحله رد شدی بخدا اعصاب برام نمونده دیگه دلم نمیخواد هیجا برم

نه این به تنهایی دلیل نمیشه اگه صداش میزنین جواب میده سریع به حرفاتون واکنش میده جای نگرانی نیست اما ...

بردمش باورتون میشه از مادرای بچه ها غریبی میکنه اونجارو دوست نداره بچه ها رو دوست داره حتی بغلشون میکنه نازشون میکنه اما از بزرگترا میترسه

آخه یه دختر عمه داره بشدت خوش اخلاق و بغل همه میره 

اون بچه خوش اخلاق نیست گلم

از نوزادی عادتش دادن به اینکه تو بغل همه بره.مثل بچه جاری من،همه هی می گفتن وای چه بچه ی دوست داشتنی و خوش اخلاقی با همه خوبه و فلان.

اما الان که بزرگتر شده مادرش و کلافه کرده و کم کم همه خسته میشن از رفتارش.

ضمن اینکه تربیت همچین بچه ای که حریم امن رو متوجه نشده سختتر از بچه ایه که از نوزادی تا دو سالگی حریم امن پدر و مادر رو داره.

اگه خیلی نگران نسبت به بچه ببرش پیش مشاور کودک

اما اجازه نده کسی بهش بگه غیر اجتماعی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تجربشو داری؟

اره دختر دوستم همینجور بود 

الان کلاس سومه 

از وقتی پیش دبستانی رفت خیییلی اجتماعی و خوب شد 

قبل اون حتی به اطرافیان سلامم نمیکرد همیشه پشت خواهرش قایم میشد

اینقد خوب باش که رفتنت بزرگترین مجازاتشون بشه
اون بچه خوش اخلاق نیست گلم از نوزادی عادتش دادن به اینکه تو بغل همه بره.مثل بچه جاری من،همه هی می گ ...

ممنونم که وقت گزاشتی آره باید ببرمش مشاور کودک

مرسی ازین به بعد بیشتر حواسم هست

اون بچه خوش اخلاق نیست گلم از نوزادی عادتش دادن به اینکه تو بغل همه بره.مثل بچه جاری من،همه هی می گ ...

ایولا واقعا راست میگی

اصلا چ معنی میده بچه مخصوصا دختر بغل همه بره 

اصلا خوب نیس به نظرم

خداروشکر ازین مرحله رد شدی بخدا اعصاب برام نمونده دیگه دلم نمیخواد هیجا برم

ببین درکت میکنم کاملا....چون از دست اطرافیان واقعا اذیت شدم.نه فقط سر این ....سر همه چیز دخالت و نظر دادن...هی میگفتن بچه ات تپله با شیر خودت سیر نمیشه غذا بهش بده منم ساده شروع کردم غذا دادن بچه لاغر شد .رفتم خانه بهداشت فهمید غذا دادم گفت خانم بچه اگه سیر نشه که تپل نمیشه شیرت کافی بوده...حالا از من به شما نصیحت زیاد به حرفهای اطرافیان توجه نکن....خیلی راحت تری......

ممنونم که وقت گزاشتی آره باید ببرمش مشاور کودک مرسی ازین به بعد بیشتر حواسم هست

خواهش میکنم گلم

خیلی از ایرادهایی که تو خودمون،همسرمون،بچمون،زندگیمون میبینیم بخاطر تحمیل نظرات دیگران رو ذهنمون هست.وگرنه درونگرا بودن هم یک نوع تیپ شخصیتی متعادل و منطقیه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ایولا واقعا راست میگی اصلا چ معنی میده بچه مخصوصا دختر بغل همه بره  اصلا خوب نیس به نظرم

خیلیا بیمارن،چه جسمی چه روحی.

مشکل دهان و دندان دارن اما لبهای بچه کوچیک رو میبوسن!مشکل وابستگی عاطفی دارن و انتظار دارن بچه ی دیگران هم مثل خودشون باشه،بددهن هستن و فحش رو بعنوان شوخی میگن جلوی بچه

بچه های بیچاره بجای اینکه از دو سالگی تا چهار سالگی درحال کشف و مقدمه ی یادگیری باشن همش باید با فامیل و دوست و آشنا در کشمکش باشن چون اونا یه مدل دیگن!!!