2777
2789
عنوان

با غریبی کردن دختر یه سال و نیمم چیکار کنم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 51 پست
ببین درکت میکنم کاملا....چون از دست اطرافیان واقعا اذیت شدم.نه فقط سر این ....سر همه چیز دخالت و نظر ...

حق با توئه منم بچم تپله میگن اینقد بهش غذا نده 🤐 

منم باید کلا بی خیال بشم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا بیمارن،چه جسمی چه روحی. مشکل دهان و دندان دارن اما لبهای بچه کوچیک رو میبوسن!مشکل وابستگی عاط ...

دقیقا همینطوره خودم اجازه دادم زیادی دخالت کنن

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
تورو خدا اگه تجربه ای دارین بگین من دیگه بریدم

عزیزم دخترشما تو مرحله ترس ازغریبه ها هست از هفت ماهگی شروع شده و در هجده ماهگی به اوجش میرسه و درنهایت تا دوسالگی ازبین میره .

برخورد شما و همسرتون درمقابل ترس کودکتون خیلی مهمه.

وقتی با یک فرد غریبه ملاقات میکنید سعی کنید کودکتون دربغل شما یا پدرش باشه .

وقتی کودکتون ازحضور یک غریبه ناراحت شد ازاون فرد دورشوید .

به زور نذارید اطرافیان دخترتون رو بغل کنند.

این مرحله از رشد همزمان با مرحله اضطراب جدائی در کودک هست .

ارامش و صبوری شماخیلی مهمه.

و نگران حرفهای اطرافیان نباشید بگید کودک من در حال گذراز یک مرحله به مرحله بعد هست و جزئی از روند رشد کودک هست 

مطمئن باشید دراینده مثل خودتون و پدرش یک دختراجتماعی میشه 

حق با توئه منم بچم تپله میگن اینقد بهش غذا نده 🤐  منم باید کلا بی خیال بشم

عزیزم دخترمنم عین شماس اربس میگن بداخلاق دیوونه شدم برعکس داداشش ک بغل همه میرفت یکی خونمون بیادیاجایی بریم ازبغلم تکون نمیخوره میچسبه بهم 

خیلی وقتابیرون ی غرببه صداش میزنه میخنده براشون ولی اگ کسی بیادبخوادبگیرتش اصلااجاره نمیده 

وخدایی که بشدت کافیست
میدونی آخه قشقرق به پا میکنه همه بهش میگن بداخلاق هی منو شماتت میکنن

بگو پیش شما اینجوری میکنه تو خونه خیلی خوبو ساکته بزن دهنشون😑😑منم اوایل بچم اینطوری بود چنبار جواب اون فضولارو دادم نشستن سرجاشون.والا