2777
2789
عنوان

خواستگاری خواهشا بیاید کمک

162 بازدید | 19 پست

سلام دوستای گلم من دانشجو هستم ترم اول تو همین مدت کم سه نفر خواستگاری کردن بلافاصله جواب رد دادم این بار دوستم باهام بود عقل نداره سریع پرید وسط حرفم گفت بیاید اخه دوست خواهر پسره ازم خواستگاری کرد گفت دوستم شمارو دیده برای برادرش الان خودش کلاس نداره دانشگاه نیست به من گفته دیدمتون بهتون بگم خلاصه این دوست بی فکر منم برگشت گفت بگو خواهر آقا داماد شنبه موقع نماز بیاد فردا میخواد بیاد چیکار کنم اصلا شرایط ازدواج ندارم یه سری مشکلات دارم نمیدونم چیکار کنم 😞😞😞 به خواهر چی بگم ردش کنم اخه اون چیزایی که در مورد پسره گفت خیلی خوب بود حالا خواهرشم مسلما میاد هزار تعریف دیگه میکنه بگم نه میگه مرض داشتی اون روز نگفتی البته گفتم بخدا دوستم گفت الکی نظر نده به دختره گفت بگو بیاد الهی لال شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ سالمه مشکلاتی دارم که بخاطر اونا میخوام جواب رد بدم از طرفی دلم نمیخواد به دختره بگم بالاخره تو یه دانشگاهیم چشم تو چشم میشیم و ممکنه تو دانشگاه پخش شه 

راستش یکیش اینه جهیزیه ندارم یعنی اصلا رسم جهیزیه نداریم خب هرکسی قبول نمیکنه از اون طرفم خانوادم توقعشون نسبتا بالاس زیر ۱۵۰ تا سکه و ۳۰ ۴۰ میلیون طلا قبول نمیکنن و یه سری مشکلات دیگه 

ببخشید شما مذهبی هستی؟ 

به نظرم قبل از اینکه با کسی ازدواج کنی قبلش خوب باهاش اشنا شو 🌹  نه یهویی یکی ببینه تو رو خواستگاری کنه 

بعد اینکه من خوشم نمیاد یکی دیگه واسه یه پسر  خواستگاری کنه .... یعنی تنها هدف اون پسره ازدواجه  به عنوان یه مرحله از زندگی 

پس علاقه و اینا چی میشه  

یعنی خودش دلش نمیخواد از یه دختری خوشش بیاد ؟ فقط گفته بهم دختر پیشنهاد بدین ؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

خوب مث این که دوستت خیای مشتاقه 😂ببین اگ میشه جورش کن برا همون دوستت 😀تا دفعه دیگ حرف اضاف نزنه😐😒

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
به نظرم پسررو ببین به خودش بگو

اگه به خواهرش بگه چی فعلا قرار شده فردا خواهرش بیاد مثلا یه کلیاتی از داداش بگه و عکسش نشون بده بنظرم به قیافه اش گیر بدم یا به سنش بهتره ولی اصلا نمیدونم چند سالشه اون روز انقد از دست دوستم عصبی بودم اون دختره توضیح داد اصلا تو این عالم نبودم بعدشم با دوستم حرفم شد

ببخشید شما مذهبی هستی؟  به نظرم قبل از اینکه با کسی ازدواج کنی قبلش خوب باهاش اشنا شو 🌹 &n ...

بله مذهبی ام ، دختره انقد هول بود میگفت شماره باباتو بده بیان خونتون چند جلسه برای آشنایی بیشتر منم گفتم ببخشید من هیچ شناختی ندارم 

اگه به خواهرش بگه چی فعلا قرار شده فردا خواهرش بیاد مثلا یه کلیاتی از داداش بگه و عکسش نشون بده بنظر ...

اره اگه نمیخوای یه  ایرادی بزار    حالا که میگی مشکل داری

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم