سلام بچها.راستش من خودم الان بعد ده سال زندگی مشترک دارم میبینم زندگی الانم با سالای اولم متفاوته.مثلا اونموقع خیلی خیلی کم جروبحث داشتیم و بیشتر بهم ابراز علاقه میکردیم ولی الان برعکس شده.نکه همدیگرو دوسنداشته باشیم ولی انگار خیلی حوصله همدیگرو نداریم.میخاستم ببینم شماها چطورید و آیا تغییر کردید یا نه؟وبهم راه حل بدید واسه حل مشکلم
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
ما که همش جنگ و دعوا داریم سه ساله ازدواج کردیم.به خاطر تفاوت شدید فرهنگی و روحیات متفاوت.خانواده شوهرم بسیار سردن و اهل رفت و ِمد و محبت نیستن همینطور خودش و ما کلا برعکسیم خیلی پژمرده شدم دلم برای بچم می سوزه دائم تو خونست.
مثلا اوایل عشقمونو به همدیگه ابراز میکردیم قربون صدقه همدیگه میرفتیم .به ندرت عصبی میشدیم.ولی الان ابراز علاقمون خیلی کم شده.هر جفتمون و متاسفانه زوددعصبی میشیم ولی نه در حد توهین و اینا مثلا با صدای بلند باهم حرف میزنیم
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
اگه اين سوال رو يك ماه پيش ازم ميپرسيدن ميگفتم با همه بالا پاييينى هاش با همه بد اخلاقياش همه اذيت ه ...
اگه خوب نبود دیگه کلا بهش فک نکن.تو شرایط تو به کوچکترین چیزا فک میکنی.. اعتماد به نفس داشته باش. مرد بهتری گیرت میاد. بیخیال
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤