2777
2789
عنوان

سلام بیاید بگید بینم از زندگی های متاهلیتون راضی هستید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 96 پست

ما که همش جنگ و دعوا داریم سه ساله ازدواج کردیم.به خاطر تفاوت شدید فرهنگی و روحیات متفاوت.خانواده شوهرم بسیار سردن و اهل رفت و ِمد و محبت نیستن همینطور خودش و ما کلا برعکسیم خیلی پژمرده شدم دلم برای بچم می سوزه دائم تو خونست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود۵ساله ازدواج کردیم

اولا جروبحثمون بیشتر بود،الان علاقمون بیشتر شده 

بحثم داریم ولی سریع حلش میکنیم

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
ولی به نظرم هر چی میگذره بهتررررر میشه

موافقم

بیشتر آشنا میشین با روحیات و اخلاق و ویژگی های همدیگه , با تجربه تر و پخته تر میشین,درک تون از همدیگه بیشتر میشه

رابطه محکم تر و صمیمی تر میشه

البته نظر من اینه

❤️

مثلا اوایل عشقمونو به همدیگه ابراز میکردیم قربون صدقه همدیگه میرفتیم .به ندرت عصبی میشدیم.ولی الان ابراز علاقمون خیلی کم شده.هر جفتمون و متاسفانه زوددعصبی میشیم ولی نه در حد توهین و اینا مثلا با صدای بلند باهم حرف میزنیم

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
اگه اين سوال رو يك ماه پيش ازم ميپرسيدن ميگفتم با همه بالا پاييينى هاش با همه بد اخلاقياش همه اذيت ه ...

اگه خوب نبود دیگه کلا بهش فک نکن.تو شرایط تو به کوچکترین چیزا فک میکنی.. اعتماد به نفس داشته باش. مرد بهتری گیرت میاد. بیخیال

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اگه اين سوال رو يك ماه پيش ازم ميپرسيدن ميگفتم با همه بالا پاييينى هاش با همه بد اخلاقياش همه اذيت ه ...

عزیزم ی جای دیگه هم دیدم گفتی همسرت میخواد طلاق یگیرین. اگه ناراحت نمیشی دوس دارم علتشو بدونم. آخه یهویی بی مقدمه؟☹

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       
موافقم بیشتر آشنا میشین با روحیات و اخلاق و ویژگی های همدیگه , با تجربه تر و پخته تر میشین,درک تون ...

نظر منم همینه👍

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

آخی چرا عزیزم

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟