2777
2789
عنوان

سلام بیاید بگید بینم از زندگی های متاهلیتون راضی هستید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 96 پست

ما که همش جنگ و دعوا داریم سه ساله ازدواج کردیم.به خاطر تفاوت شدید فرهنگی و روحیات متفاوت.خانواده شوهرم بسیار سردن و اهل رفت و ِمد و محبت نیستن همینطور خودش و ما کلا برعکسیم خیلی پژمرده شدم دلم برای بچم می سوزه دائم تو خونست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود۵ساله ازدواج کردیم

اولا جروبحثمون بیشتر بود،الان علاقمون بیشتر شده 

بحثم داریم ولی سریع حلش میکنیم

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
ولی به نظرم هر چی میگذره بهتررررر میشه

موافقم

بیشتر آشنا میشین با روحیات و اخلاق و ویژگی های همدیگه , با تجربه تر و پخته تر میشین,درک تون از همدیگه بیشتر میشه

رابطه محکم تر و صمیمی تر میشه

البته نظر من اینه

❤️

مثلا اوایل عشقمونو به همدیگه ابراز میکردیم قربون صدقه همدیگه میرفتیم .به ندرت عصبی میشدیم.ولی الان ابراز علاقمون خیلی کم شده.هر جفتمون و متاسفانه زوددعصبی میشیم ولی نه در حد توهین و اینا مثلا با صدای بلند باهم حرف میزنیم

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
اگه اين سوال رو يك ماه پيش ازم ميپرسيدن ميگفتم با همه بالا پاييينى هاش با همه بد اخلاقياش همه اذيت ه ...

اگه خوب نبود دیگه کلا بهش فک نکن.تو شرایط تو به کوچکترین چیزا فک میکنی.. اعتماد به نفس داشته باش. مرد بهتری گیرت میاد. بیخیال

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اگه اين سوال رو يك ماه پيش ازم ميپرسيدن ميگفتم با همه بالا پاييينى هاش با همه بد اخلاقياش همه اذيت ه ...

عزیزم ی جای دیگه هم دیدم گفتی همسرت میخواد طلاق یگیرین. اگه ناراحت نمیشی دوس دارم علتشو بدونم. آخه یهویی بی مقدمه؟☹

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       
موافقم بیشتر آشنا میشین با روحیات و اخلاق و ویژگی های همدیگه , با تجربه تر و پخته تر میشین,درک تون ...

نظر منم همینه👍

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

آخی چرا عزیزم

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟