2777
2789
من الان 87کیلو ام ولی باردارم.قدمم 156عه بعد زایمان بدون رژیم چقد کم میکنه ب خانم ب دور متوسط..البته ...

عزیزم من دوقلو بار دار بودم ماه اخرم که هفته سی و هشت بودم ۹۱ کیلو بودم .بچه هامم هرکدوم سه کیلو و دوکیلو ونهصد بودن .شما ب زیاد چاق شدی 

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این رژیم سیب چیه میگن

میگن فقط سیب بخوری تو ۴۰ روز .فک کنم خطرناکه ولی میگن خیلی زود کم میکنی

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
بچه ها این رژیم سیب چیه میگن میگن فقط سیب بخوری تو ۴۰ روز .فک کنم خطرناکه ولی میگن خیلی زود کم میکن ...

کاری خطرناک نکن ،،کالری شماری کن صبحونتو بہ اندازہ بخور ناھار نخور شامتم کم بخور ،،درکنارش تو خونہ برقصو ورزش کن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
کاری خطرناک نکن ،،کالری شماری کن صبحونتو بہ اندازہ بخور ناھار نخور شامتم کم بخور ،،درکنارش تو خونہ ب ...

سعی میکنم همیشه گشنه از سر سفره بلند شم .ینی اگه با ده لقمه سیر بشم سعی میکنم ۷ لقمه بخورم .ولی کلا من رپزود لاغر میشم و زود چاق میشم ثبات نداره بدنم