2777
2789

بچه ها من قبل به دنیا اومدن دوقلوهام باشگاه میرفتم خیلی خوب بود ولی الان وقت نمیکنم .خیر سرم میخوام درسم بخونم اصلا وقت نمیشه برم باشگاه

یه روش میخوام که تو خونه لاغر کنم بدون زحمت😎😎🤣

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم ژنرال موتورز بگیررررید عاااااااالیه محاله کم نکنید تو یک هفته 4 کیلو کم میکنید البته اگه مو به ...

میشه یه تو ضیح کوتاه بدی که چطوریه؟

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
من الان 87کیلو ام ولی باردارم.قدمم 156عه بعد زایمان بدون رژیم چقد کم میکنه ب خانم ب دور متوسط..البته ...

ھمین کہ زایمان کنی ۶ ۷ کیلو میخوابی ،بعدشم بستگی بہ بدن خودت دارہ خیلیا تو شیردھی لاغر میشن خیلیاھم چاقتر میشن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂