2777
2789

سلام قیزلار 

بچه ها من میرفتم یه آرایشگاهی خیلی خوب بود دوبلکس شیک هم مدیریتش خیلی مهربون و با کلاس دلنشین بود هم کادرش متاسفانه جمع کرد رفت خارج 

دختر داییم پرستو رو پیشنهاد داد خودمم لی لی رو شنیدم 

میخوام آرایشگاهی باشه که هم کادرش حرفه ای و مهربون و خونگرم باشه هم مدیریتش هم که شیک و مدرن باشه دکوراسیونش لطفا راهنماییم کنین خیلی ممنون

شهزاده و پرنسس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریزی ها فعلا درگیر زلزله هستن

تبریز زلزله اومد ولی شکر خدا به خیر گذشت فاز منفی ندین دیگه ناراحت نشین ولی چرا یه عده دوست دارن منفی حرف بزنن البته کلی میگم چند وقتیه هی میگم بیام بپرسم از بچه ها اصلا وقت نمیکردم چون از صبح تا شب میرم کتابخونه وقتیم خونه هستم یا خستم یا یادم میره الان فرصت کردم یه لحظه

شهزاده و پرنسس

فریها رو میشناسی؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

من دارم آرایشگاه میپرسم اینا اومد میگن زلزله  تبریز خدا رو شکر به خیر گذشت ولی متاسفانه شهرستان های دیگه یه چند نفر فوت کردن و زخمی شدن متاسفانه و چند نفری هم خونشون کاملا تخریب شده 

شهزاده و پرنسس

هرچند من اهل ارومیه هستم ولی با صدای وسایلهای خونه م موقع زلزله از خواب پریدم همه وسایلها داشتن تکون میخوردن خیلی بد بود

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

یکی از آرایشگاههای معروف تبریزه

اگه میخوای برات آدرس بگیرم

هرچند من اهل ارومیه هستم ولی با صدای وسایلهای خونه م موقع زلزله از خواب پریدم همه وسایلها داشتن تکون ...

آخی ای جانم نه من زیاد نمیترسم  درسته هر دفعه به لطف خدا به خیر میگذره خونه ما که چند سال پیش هی زلزله میومد به اصطلاح خودمون جیریلمیشدی دیوارها حتی کاشی های آشپزخونمون هم ... ولی این دفعه با ایتکه شدید بود ولی طوری نشد 

شهزاده و پرنسس
آخی ای جانم نه من زیاد نمیترسم  درسته هر دفعه به لطف خدا به خیر میگذره خونه ما که چند سال پیش ه ...

خب خدا رو شکر که برا شما بخیر گذشته ولی دلم به حال اونایی که دیشب خسارت جانی و مالی دیدن کبابه