2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13127 بازدید | 553 پست

یه بار من دوازده سالم بود رفته بودم خونه ی دوستم تو مجتمعشون بودم یهو نگهبان صدام کرد گفت با کی کار داری حاج خانوم😐😐😐

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اییییی گفتی... چند وقت قبل یه آقایی بود بنده خدا نشسته بودم رو نیمکت پارک اومد سر صحبت باز کنه من ر ...

خوب اصلا سنش بهت نخوره مگه از جوونی تو میگیره که اون حرف میزنی مگه چی میشه با مسن تر از خودت صحبت کنی آدم تعجب میکنه از اخلاق نچسب بعضیا

خوب اصلا سنش بهت نخوره مگه از جوونی تو میگیره که اون حرف میزنی مگه چی میشه با مسن تر از خودت صحبت کن ...

خب برای آشنایی داشت پیشنهاد میداد

در مورد آب و هوا که صحبت نمیکرد!!!

ببخشید که نچسبم😄

این کلمه ی حاج خانم رو بعضی آقایونی معمولا بالای ۵۰ ۶۰ سنشونه نمیدونم از سر عقدست میخوان خانما رو با ...

عزیزم میفهمم چی میگم و خودمم برخوردم با کسایی که حرفاشونم با کنایس ولی عزیزم حیف خودت و افکارت نیست که درگیر این حرفا بکنی عزیزم مهم خودتی که میدونی واقعا جوانی و هزار قابلیت داری مهم خودتی که از چهره اندام و صورتت راضی باشی که هستی تورو خدا دهنتو درگیر افکار منفی نکن عزیزم منم تو اشناهام دارم تا بهم میرسن میگن وای چقدر شکسته شدی وای چقدر چاق شدی وای چرا اینجوری شدی ببین اینجور ادما قشنگ به ادم میفهمونن که چقدر حسودن و میخوان تورو به هم بریزن ببین منم بهشون میگم اره تو راس میگی ببین من باید برا شوهرم خوب باشم که هستم براش زیبا هستم جذاب هستم دیگه به باقی خرفا کار ندارم عزیزم شمام اهمیت نده

شاید من شکسته شدم البته اومدم پایین شهر زندگی میکنم شاید اینم بی علت نباشه

چادر داری؟

بخودت نگیر

بعضیا احمقن فک می کنن هر کی چادر سر کرد حاجخانومه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دختر خالم ۱۴ سالش بود سوار تاکسی شده بودیم راننده تاکسی بهش گفت حاج خانوم

انقدر ناراحت شد بهش برخورد حرف مردا بی اهمیت ترین چیزه بابا

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
من دختر خالم ۱۴ سالش بود سوار تاکسی شده بودیم راننده تاکسی بهش گفت حاج خانوم انقدر ناراحت شد بهش بر ...

همون یبارو گفتن مطمئن باش اتفاقا منم تو اون سن تجربش داشتم همون یبار بود فقط

شایدم گفتن خبر نداری

اگر گفته بودن مامانم بهم میگفت اصلا به قیافشم نمیخوره خب منظورم اینه که از ۵۵به بالا حاج خانم میگن اصلا سمت ما تا پنجاه رو جوون حساب میکنن

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

همون یبارو گفتن مطمئن باش اتفاقا منم تو اون سن تجربش داشتم همون یبار بود فقط

نمیدونم من که همیشه کنارش نیستم

ولی اهمیت نده من خودم اگه کسی طوری صدام کنه که خوشم نیاد اصلا نگاش نمیکنم جوابشم نمیدم هرکی

در حد شخصبت خودش بقیه رو خطاب میکنه با حاج خانوم گفتش من حاج خانم نمیشم که

یبار یه اقای سن بالا در حد ۷۰سال با همسرم بودیم همسرم بهش گفت حاج آقا اون اقا هم برگشت گفت لطفا منو حاج صدا نکن خوشم نمیاد آقامم عذرخواهی کرد گفت جناب

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...