2777
2789
مگه مدرسه ست که غیبتت رو موجه کنی فرق کنه    

خو چیکار کنم گفتم شاید بشه

بوجور سرماخوردم فردا خواستم نرم دکتر نامه واده استراحت مطلق کنی تا کامل خوب شی میگرن و سرماخوردگی شدید با عوو کرده . الان یه کم بهتر شدم گفتم از دوستان بپرسم اینجا

من استاد دانشگاهم (دانشگاه علمی کاربردی قوه قضاییه) ، هیچوقت حذف نکردم و نمیکنم . 

چون بنظرم دانشجو حق داره که خودش انتخاب کنه بشینه سرکلاس یا نه . 

زوری بگی دانشجو بیاد سرکلاس ولی درس گوش نده که فایده نداره . میخوام اونی بیاد سرکلاس بشینه که واقعا مشتاق علم . حتی اگه فقط یک نفر باشه

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تربیت بدنیه دوستان ولی خیلی بداخلاقه  اونایی دیگه که کلاس دارم نه اونجوری نیستن

بعضی استادای تربیت بدنی به طرز عجیبی عقده این

اره استاد تربیت بدنی ما هم همینجوری بود، تازه می گفت چون درس یک واحده به جا سه غیبت فقط دو غیبت مجاز دارین، بعد یکی از بچه ها غیبتاش پر شده بود، جلسه بعد که اومد سر کلاس با کلی تحقیر و توهین بیرونش کرد و اخرم انداختش

اینقد کسی درسشونو مهم نمی دونه براشون عقده شده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
پس حذفت میکنه.فدای سرت حالا یک واحده.امتحانم نرو نده

همینطوریشم نمیتونم ورزش کنم به خاطر مشکل جسمیم

از متخصص واسش نامه بردم .میگه بیا ولی ورزش نکن ولی سر همه کلاسا حضور داشته باش 

دو جلسه قبلی نشده برم ولی واسه فردا که نخوام برم نامه دکتر دارم واسه همون میگم نامه پزشک موجه فرقی د ...

تا سه جلسه اشکال نداره ولی جلسه چهارم بشه چا موجه چه غیر موجه حذفی

خو چیکار کنم گفتم شاید بشه بوجور سرماخوردم فردا خواستم نرم دکتر نامه واده استراحت مطلق کنی تا کامل ...

اصلا استاد درسای یک واحدی خیلی عقده این.عزیزم غصه نخور ترم دیگه پاسش کن.حالا جلسه ی بعدش باهاش صحبت کن نامه تم ببر.ببین اگه میخواد حذفت کنه دیگه نرو اصلا

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من استاد دانشگاهم (دانشگاه علمی کاربردی قوه قضاییه) ، هیچوقت حذف نکردم و نمیکنم .  چون بنظرم د ...

عه چه عالی اتفاقا منم حقوق میخونم مرتبطه با دانشگاه شما 

استاد چه درس هستین؟

این تربیت بدنیه خیلییییییی بدخلاقه نمیشه باهاش حرف زد اصلا

فردا فک کنم اره اخه میخواستم اون یه غیبتو بزارم واسه زمستون شاید اونجا شرایطی نداشته باشم برم  ...

میتونی نری فردارو ولی خب دیگه آخرین فرصتته.همه ی جلساتو بدون تاخیر باید بری بعدش

عه چه عالی اتفاقا منم حقوق میخونم مرتبطه با دانشگاه شما  استاد چه درس هستین؟ این تربیت بدنیه ...

مدنی و آدم و اصول تدریس میکنم . والا تربیت بدنی زمان خود ما هم همیشه همینطور سخت گیر بودن . چی بگم بستگی به استادش داره کاملا

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶
بعضی استادای تربیت بدنی به طرز عجیبی عقده این اره استاد تربیت بدنی ما هم همینجوری بود، تازه می گفت ...

اخ گفتییییییی فک کنم اینم همینطوریع 

اصلا با ماها یجوریع برخوردش انگار ما شاگرداش نیستیم کارگرایع خونشیم😐😐😐😐😐😐

ن بستگی ب استادتون داره

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
میتونی نری فردارو ولی خب دیگه آخرین فرصتته.همه ی جلساتو بدون تاخیر باید بری بعدش

اره یه کم بهترم ولی همسرم میگه نرو بمون خونه استراحت کن تا کامل حالت خوب شع 

اخه فردا از ۶ صبح باید بیدار شم واسه همون میگه استراحت کن ولی خب نمیخوام اون یه جلسه رو الکی نرم 

شتید یه بار خیلی حالم بدتر بود اونموقه مجبورم برم چون فرصت غیبت ندارم