2777
2789
عنوان

کمکککک به سینم مشکوکم

293 بازدید | 26 پست

خانما من دوروز فهمیدم یعنی دست زدم ب سینه سمت راستم ی چیزی گرد تکون میخوره حدودا اندازه ی گردو خیلیییی نگرانم چیزی باشه مامانم میگه ماله خود بافت سینس کسی هست ک اینطوری باشه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خيال راحتى يه دكتر برو انشالله هيچى نيست

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

سینه ات بارداره🤭

عزیزم شاید توهم داری بده خاهرت یا مامانت لمس کنه اگه سفت بود برو دکتر 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

چند سالته؟اندازه گردو بعیده از بافت سینه باشه. برو دکتر معاینه کنه

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

منم زیاد دست میزنم هر دفعه یچیز جدید پیدا میکنم😂

ولی اگه درد داری یا واقعا حس میکنی چیزیه برو دکتر

دختر عموم دااره دو سه تا انقدم بیخیاله ..دکترم رفته گفته هیچیی نیست..

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️

احتمالا فیبروآدنوم هست.خواهرم هر سینه اش چندتا داره .ک سفتن و لمس میشن وبزرگم و حرکت میکنن

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه