2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین کمکککککک

361 بازدید | 30 پست

سلام به همگی خانما. ۴۵ روزه زایمان طبیعی کردم. ۲۵ روزم بود که کاملا خونریزیم پاک شد. روز ۳۰ نزدیکی بدون جلوگیری داشتم گفتم شاید حامله نشم تا وقتی پریود نمیشم. الان دو روزه لکه بینی دارم و معده درد و دلدرد شدید و یه ذره الان حالت تهوع. توروخدا بگین ببینم امکان داره بازم باردار باشم. حالم بده خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پریودم نشی بازم حامله میشی تا چهل روزم نبایدرابطه داشته باشی بخصوص توطبیعی

اخه بهم گفتن بعد از زایمان خیلی امکان حاملگی نیس😭😭😭😭😭😭😭 وای خدانکنه حامله باشم

منم سزارین شدم چهارماه پیش گفتم اول بپرسم بعد بدون جلوگیری...از بهداشت پرسیدم گفت احتمالش هست خودشم گفت من خودم که ماماهستم گفتم حامله نمیشم اما ماه بعدزایمانم حامله شدم..مامانم میگفت حواست باشه حامله نشی چون امکانش هست 

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
ممنوع نیس قبلا هم تاپیک زدم. خیلی از خانما بعد از پاکیشون بلافاصله رابطه داشتن. من الان مشکلم این نی ...

منظورم اینه که تا۴۰ روز نباید داشته باشی.

رحم اسیب پذیره احتمالا کمی اسیب دیده بخاطر اونه.سعی کن اصلا تا۴۰روزت رابطه نداشته باشی جونت که مهمتره. لک بینی داری بارداری بعیده خصوصا اگه شیر میدی.

منظورم اینه که تا۴۰ روز نباید داشته باشی. رحم اسیب پذیره احتمالا کمی اسیب دیده بخاطر اونه.سعی کن اص ...

یعنی امکانش نیس حامله باشم. حالم بده اعصابم خردشده😭😭😭

خیلی مواظب باش چون دعوایمان رحم حساس تره نسبت به حامله شدن...هروقت حس کردی بچیزی توشکمت داره مثل بچه تکون میخوره بدون رحمته آمادس براباردارشدن

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘