2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش که هست اینطور که دوستان میگن ولی بنظر من اسیب دیدی چون زودتراز معمول رابطه داشتی

نه آسیب که ندیدم خداروشکر‌.چون چندروزپیش دکتر بودم معاینه کرد عفونت نداشتم بخیه هام کامل جوش خورده بود و بقول دکترم همه چیز عالی بود خدارو صد هزار مرتبه شکر

نه آسیب که ندیدم خداروشکر‌.چون چندروزپیش دکتر بودم معاینه کرد عفونت نداشتم بخیه هام کامل جوش خورده ب ...

داخلتو که نمیتونه تشخیص بده جراحت سطحیو!!!

حالا اصرار داری بارداری یه بتابده

یه جوری میگی بخیه هات انگار گفتم دو روز بعد از زایمان. گفتم ۳۰ روز بعد از زایمان. ۳۰ روز با ۴۰ روز خ ...

من نگفتم بخیه هات خانوووووووووم

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
داخلتو که نمیتونه تشخیص بده جراحت سطحیو!!! حالا اصرار داری بارداری یه بتابده

چرا نمیتونه تشخیص بده🤔🤔🤔🤔 دکتری که نتونه تشخیص بده مریضش آسیب دیده یانه دیگه به چه دردی میخوره

ممنوع نیس قبلا هم تاپیک زدم. خیلی از خانما بعد از پاکیشون بلافاصله رابطه داشتن. من الان مشکلم این نی ...

درسته الان موضوع این نیس ولی من هم اشتباه شمارو کردم و تا ۴۰روز صبر نکردم متاسفانه عفونت گرفتم