2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم زیاد باشه. مگه چه ایرادی داره بفهمن؟ به شوهرت بگو بخر میخوام بخورم قوت بگیرم برای زایمان. ح ...

میترسم کلا نذاره اصلا

کِی باید بخورم؟

میگن کمیابم شده،راسته؟

خدا حال همه رو خوب کنه..
اون خوبه ولی بشرطی ک قند نداشته باشی و خودتم خیلی چاق میکنه  اگه بیمارستان دولتی میری ٤.٥٠٠به ...

دولتی میرم

دکترم‌گف ۴کیلو بشه خودم سزارینت میکنم

میدونی قیمت پودر لیدی میل چنده؟

کِی باید بخورم؟

راسته میگن کمیابم هس؟

خدا حال همه رو خوب کنه..
واقعا؟؟؟ چندهفتگی زایمان کردی؟ چیا خوردی وزنش رفت بالا؟

۴۰هفته ویروز من تا۵ماه ویارداشتم هیچی نمیتونستم بخورم بچم ضعیف بود دکترامکمل اینادادن بعداینکه بچه درشت خوب نیست الان دوسالشه ۹کیلوهستش خیلی لاغره

میترسم کلا نذاره اصلا کِی باید بخورم؟ میگن کمیابم شده،راسته؟

لیدی میل؟اونو نمیدونم از داروخونه بگیر همونجا هم بپرسی بهت میگن.

سویق کامل هم از عطاری بگیر خیلی خیلی مفیده هم برا خودت هم بچه.اینو باید صبح ناشتا ۱ قاشق غذاخوری بریزی تو شیرعسل بخوری خیلی عالیه. کاش سویق رو از اول بارداریت میخوردی بچه رو درشت و قوی میکرد

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
لیدی میل؟اونو نمیدونم از داروخونه بگیر همونجا هم بپرسی بهت میگن. سویق کامل هم از عطاری بگیر خیلی خی ...

سلام عزیزم من ۱۶هفته ام خودم ریزه ام دوستندارم بچم مثل خودم بشه..ب نظرت سویق رو ازالان شروع کنم؟

ازالان شروع کن تا ۳۸هفته نی نی ب سه ونیم میرسه ب نظرت؟

یه 
لیدی میل؟اونو نمیدونم از داروخونه بگیر همونجا هم بپرسی بهت میگن. سویق کامل هم از عطاری بگیر خیلی خی ...

من شیر نمیتونم بخورم....توچی بریزم بخورم؟

چه سویقی بایدبگیرم؟اسمش چیه بگم سویق بارداری؟

یه 
سلام عزیزم من ۱۶هفته ام خودم ریزه ام دوستندارم بچم مثل خودم بشه..ب نظرت سویق رو ازالان شروع کنم؟ از ...

اره عزیزم شروع کن صبح ناشتا بریز تو شیر عسل بخور

من شیر نمیتونم بخورم....توچی بریزم بخورم؟ چه سویقی بایدبگیرم؟اسمش چیه بگم سویق بارداری؟

خالی بخور‌. اگه بتونی خالی بخوری خاصیتش خیلی بیشتر و بهتره. نه عزیزم سویق بارداری نیست‌. سویق کامل هستش

من شیر نمیتونم بخورم....توچی بریزم بخورم؟ چه سویقی بایدبگیرم؟اسمش چیه بگم سویق بارداری؟

صبح ناشتا ۱ قاشق غذاخوری بخور