2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل و مهربون شام چی دارین ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونی از ظهر مونده  عدسی چون دخترم سرماخورده  کباب تابه ایم چون شوهرم عدسی و ماکارونی ...

نوش جونت عزیزم😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نی نی داری تو دلت توووو دختر پاشو دست بکار شو شام بپز

از خورشتا متنفرررررم نمیدونم چی درست کنم 😭😭😭

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
چطوری درستش میکنی کباب تابه ای رو؟

گوشت رو چرخ میکنی یه پیاز هم رنده میکنی آبشو میگیری میریزی دوربا نمک و فلفل و زعفرون و اگه سبزی معطر خشک هم داری بریز حسابی ورزش میدی یکم روغن میریزی تو تابه داغ که شد بردار گوشتت رو پهن کن تو تابه و با کفگیر برش های طولی بده درب تابه رو ببند تا آبش کشیده بشه و یه طرفش سرخ که شد یکم زعفرون آب شده و سماق بریز روش و برگردون اون طرفش هم سرخ بشه

با مرغ هم به همین صورته فقط میتونی توش فلفل دلمه هم یکم رنده کنی فقط از ترکیب سینه و رون مرغ استفاده کن که کبابت خشک نشه یه مقدار کره آب شده هم با موادت ورز بده آبلیمو هم میتونی بریزی 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم