2777
2789
عنوان

مسخره ترین یا بامزه ترین حرفی که تو بچگی بهتون زدن چی بوده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست
😂😂😂😂 خواهر من بزرگتره بدجنس میگفت تورو از جوب پیدا کردن.بعد که بزرگتر شدیم بهش میگفتم فکر کنم ت ...

😂😂😂از تو جوب

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من زنبور که میاد پیشش پشت سرهم وندبار میگف سیرسیرسرکه سیرسیرسرکه😐😲گفتم ینی چی؟گف به زبون ...

وای دختر غش کردم از خنده این چه حرف مزخرفیه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂

مادرشوهر من زنبور که میاد پیشش پشت سرهم وندبار میگف سیرسیرسرکه سیرسیرسرکه😐😲گفتم ینی چی؟گف به زبون ...

زبون زنبورارم بلد بودن😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ازبچگیا خودم یادم نمیاد ولی بچه های فامیل وقتی میان اذیت میکنن مامانم میگه پاشو نخ بیار دودولشو خفه ...

چه مامان باحالی😂😂😂😂😳

خدایااااا دوست دارم❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین❤

برید کنار من یه چی بگم همه منهدم شیم یه عمه خیلی پیر دارم ک وقتی من بچه بودم هنو انقد پیر و فرسوده 😆 نشده بود بعد سر سفره پیاز یا فلفل بود نوه هاش که دختر  بچه بودن مثه من بهمون میگفت شماها نخورین تنده ب ک ا رتتون رو از دست میدین 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی هنوزم نفهمیدم پیاز و فلفل چجوری توانایی این کارو داشتن شایدم عمم پیاز و فلفل رو نمیخورد بلکه شیاف واژینالش میکرد 😁😂😂😂😂😂

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥