2777
2789
عنوان

مسخره ترین یا بامزه ترین حرفی که تو بچگی بهتون زدن چی بوده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم هنوز میگه  البته من عشق اینم خرکی صدا کنم نیم متر دهنو وامیکنم میگم ماماااااااان اون ...

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

نمیدونم یادم نیس🤔😑

اماخودم بچه بودم توتلویزیون میدیدم رفتن راهپیمایی میگن مرگ برامریکا من همیشه نیگفتم بگ بگ امریکا😐😐

داییم بهم میگف دخترروسی منم فک میکردم خارحیم ازروس اومدم😍😐

یبارم یه دامن کوتاهه چین چینی داشتم بابام شدیدبدش میومد یبارروبندبود مام اون زمان بوقلمون داشتیم بابام باقیچی پاره کرده بوددامنوبعدبهم نیگفت بوقلمون بانوکش مریده کشیده پاره شده😐😐😐😐😐

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

دخترعموم میگف اول ابتدایی ک میری واکسن میزنن.من تا روز آخر هنوز منتظر بودم یکی بیاد واکسن بزنه 😐

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
خواهرم میگفت سر راهی بودی😐

منم ب خواهرم میگفتم سر راهی بودی اونم میرفت میگف بابا چرا عکس نوزادی منو ندارین 😂 من ۳ سال کوچیکتر بودم ازش😐

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

مامانم میگفت اگه پفک بخوری قدت کوتاه میشه🤦‍♀️🤦‍♀️ الان ۱۷۵ شدم البته😂

داداشم ساعتهای پخش برنامه ها رو حفظ میکرد بعد به من میگفت هر وقت بگم تلوزیون کارتون پخش میکنه 😐 منم باورم میشه بچه ی خوبی میشدم که به خانم مجری بگه برام کارتون پخش کنه

منم ب خواهرم میگفتم سر راهی بودی اونم میرفت میگف بابا چرا عکس نوزادی منو ندارین 😂 من ۳ سال کوچیکتر ...

😂😂😂😂

خواهر من بزرگتره بدجنس میگفت تورو از جوب پیدا کردن.بعد که بزرگتر شدیم بهش میگفتم فکر کنم تو سرراهی بودی چون من خیلی شبیه مامانم ولی تو اصلا شبیه ما نیستی

😁

زنبور میومد پیشمون میگفتن چند بار بگین گوشتم تلخه میرن 😂

مادرشوهر من زنبور که میاد پیشش پشت سرهم چندبار میگف سیرسیرسرکه سیرسیرسرکه😐😲گفتم ینی چی؟گف به زبون زنبورا ینی لونه تون اتیش گرفته😐😐😐اینو که بگی میرن