2777
2789

کسی بگه قشنگم به شدت میکوبنش بگه زشتم میگن عالی هستی فقط اعتماد به نفس نداری همه هم عاشق دختر هستن از پسر متنفر

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه اصلا ربطی به نی نی نداره همه چیز عنوان میشه جز نی نی و در کل مادرشوهر سایته🤦‍♀️

احسنتتتتت ، برای اینه ک هر چی درده از مادرشوهره

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
اینجا حتی نمیتونی از اعتقاداتت بگی چون بازم فحش میخوری وفتی اینقدر بده چرا میام واقعا؟ 🤔🤔🤔😂

من گفتم که چون کسیو ندارم باهاش حرف بزنم بیشترم وقتهایی میام که شوهرم خوتبه مثل الان 

یا وقتایی که میرم شهرستان خونه مادرشوهرم اینا اونجا همه سرشون تو گوشی بود من همش تلگرام و نت دیگه از بیکاری اینجا عضو شدم خودمو مشغول کردم

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
اینقدر که شوهرای نی نی سایتیا زناشونو میزنن تو جامعه واقعی اماری نداره آنچنان 

چرا‌هست ولی تو دنیای واقعی آدما خودشون رو شادمعرفی میکنن ..من کسایی رو دیدم کتک میخورن ک معلم هستن یا تحصیل کرده...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
کسی بگه قشنگم به شدت میکوبنش بگه زشتم میگن عالی هستی فقط اعتماد به نفس نداری همه هم عاشق دختر هستن ا ...

پس اینایی که میخان پسر دار بشن حالا هرکی به یه دلیل همشون منم ؟!!!؟؟!!؟؟!؟!!!

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
من وقتی تاپیکایی که میگن بیاین براتون دعا کنم قران بخونم یا از این قبیل اینقدر ارامش میگیرم که خدایا ...

بله واقعا منم میرم همیشه آرام بخشه 

یا یه تاپیک شاد وقتی که داغونی 

کاربرا هم اکثرا عالین 

یه تعداد رو مخم داره که اهمیت نده هیچ وقت

من  اگه تمام دنیا رو زیر و رو کنم، محاله جز تو ارزوکنم❤️همون noshخارجیم

تو نینی سایت یه چیز جالب هست برام. اینکه بعضیا تو تاپیکها مسخره میکنند، یا تیکه  کنایه میندارند، یا دل میشکندد(البته بعضیا) . چطور نمیدونند کارشون حق الناسه؟ آیا نمیدونند خدا غیوره و رو بنده هاش غیرت داره و دوست نداره هیچ کس دل بندشو بشکنه؟ 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸