2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا کسی پاسخگوی سوالات ما نیس😧

من میگم آخرش  بالا دستیا نی نی سایت رو میترکونن😄😃

نی نی سایت که تاپیک ترکاندی همه عمر..دیدی که چگونه نی نی سایت ترکاندن گرفت😂

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

این دادخواستی است مبنی بر

کنترل سخت یا حذف ماده شیمیایی «دی هیدورژن مونوکسید»

توسط دولت 

خواهشن لایک کنید تا به گوش مسئولین برسه 

به دلایل زیر :

۱-مقدار زیاد آن باعث عرق کردن زیاد و استفراغ می‌شود.

۲-یک عنصر اصلی باران اسیدی است.

۳-وقتی به حالت گاز در می‌آید بسیار سوزاننده است.

۴- استنشاق تصادفی آن باعث مرگ فرد می‌شود.

۵-باعث فرسایش اجسام می‌شود.

۶-حتی روی ترمز اتومبیل‌ها اثر منفی می‌گذارد.

۷-حتی در تومورهای سرطانی یافت شده است.

طبق تحقیقات ماده شیمیایی «دی هیدروژن مونوکسید» به وفور در مواد غذایی یافت شده و همه ما روزانه با هاش درگیریم

خواهشن کوتاهی نکنید

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را
من میگم آخرش  بالا دستیا نی نی سایت رو میترکونن😄😃 نی نی سایت که تاپیک ترکاندی همه عمر..دیدی ...

تو گوگل سرچ میکنی دومین سایت بعد نی نی سایت که میاد بالا رو تاحالا رفتی بخونی؟ 

شوهرم فهمید من واقعا براش خیلی زن خوبی ام خخخخ

آخه برخی تاپیک های اسکرین شات را میدم ببینه ... میگه واقعا این ها زن هستن با این ادبیات !

خودمم کم کم داره باورم میشه از ۹۰ درصد زنان نی نی سایت بهترم 😎😎😎 والا به همین سوی چراغ

این کاربری غیرفعال شده است

این دادخواستی است مبنی بر کنترل سخت یا حذف ماده شیمیایی «دی هیدورژن مونوکسید» توسط دولت  ...

همون ابه که

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بیشتر سایت خودنمایی 

یکی دماغ میذاره 

یکی لاک میزنه دستاشو نشون میده 

یکی لباسشو میپوشه که مثلا نظرمیخواد راجع ب لباسش درحالی که اندامشو نشون میده 

به نظرمن ۸۰ درصد کمبود دارن کمبود محبت خودنمایی خودبینی