2777
2789
عنوان

میشه با کاشت ناخن نماز خوند؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3580 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرط اول نماز تمیزی بدنه ... وقتی غسل میکنی باید اب از رو بدنت هبور کنه دیگ ... از رو ن ...

شما که اینقدر قشنگ در مورد غسل میگین،اینم میدونین که توی بی عسلی نباید چه سوره هایی خوند؟

چندتا خوند؟

چرا دین رو لاک میزنین و بعنوان زیورالات ازش استفاده میکنین

این خانم باید با دلش کنار بیاد

خدا یا ناخن

اونایی که میگن مهم حال دلته انگاری که بگی من به صله رحم معتقدم اما از مادرشوهرم خوشم نمیاد میرم به ...

عزیزم اینی ک شما میگی جایز نیست ... گفته شده ک  اگر با کسی خصومت داری یا بدی کردن بهت  یا ب هر دلیلی حق  قطع صله ی رحم رو ندارید .... فقط میتونید کم تر  رفت امد کنید ... اون هم ب شرطی ک واقعا ب شما اسیب بزنن ...

دوما نمیدونم قضیه اون چوپان رو شنید ک با زبون خودش با خدا درد و دل میکرد و حضرت اومد گفت این چ شکل عبادته .... و چوپان قهر کرد و رفت . و ب حضرت وحی نازل شد ک چرا  با بنده من این طوری صحبت کردی ... اون با زبون خودش و اون طور ک میتونست با من حرف زد و تو باعث شدی  بنده من از من دور شه ..... 

اگ راهنمایی میکنیم جوری کنیم ک حداقل بنده خدا رو از همون عبادتی ک میکنه دور نکنیم ‌...  

مرسی از همگی واقعا دو راهی سختیه ولی حرف شما درسته و من اشتباه میکنم خدا ببخشه

میدونم دوست داری

میدونم قشنگه

منم تو همین دوراهی بودم

منم بهم اطلاعات اشتباه دادن و دوماه هم ناخن کاشتم

اما وقتی حکم واقعیشو فهمیدم از خودم شرمنده شدم

انتخاب کردم

ترجیح دادم با یه حال خوب و واقعی باخدا حرف بزنم 

نه یه حالی که خودمم دودلم توش

دقیقا  منم عاشق لاک زدن هستم بخاطر همین فقط دوران پریود میزنم  خیلی دوست دارم ناخن بکارم ...

من ناخونای خودم بلنده ... دوستام میگن نماز نخون میخوای چیکار .. یا میگن بزن قبل نماز پاک کن ... الان حوصله این کارها رو ندارم ...

عزیزم اینی ک شما میگی جایز نیست ... گفته شده ک  اگر با کسی خصومت داری یا بدی کردن بهت &nb ...

داستان موسی و شبان رو میگین

اتفاقا در مورد اول بذار حکم واقعیشو بگم

صله رحم

یعنی کسانی که از وابستگی رحم شما هستن

شامل

پدر و مادر و خواهر و برادر

اینا صله رحم حساب میشه

حالا من مادرشوهر رو براساس مثال گفتم

اما اینکه مثل خانم جلسه ایهایی که فقط فکر تامین پول جلسشون هستن حکم من دراوری بدیم درست نیست

هر چیزی طبق قانون خودش باید رعایت بشه