2777
2789
عنوان

چرا پسرا ...!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 93 پست
منظوری نداشتم  باشه نگید

من که می خواستم بگم

فقط تو عمومی نمیشد بگم

تو هم که نخواستی درخواست بدی

پس بیخودی توپ رو تو زمین من ننداز

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
من که می خواستم بگم فقط تو عمومی نمیشد بگم تو هم که نخواستی درخواست بدی پس بیخودی توپ رو تو زمین ...

واقعا که    

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه سوالی باشه که بتونم و بلد باشم جواب میدم اجی جان    

یادم نیست چی شد و چه سوالی داشتم که این نوشتم

پسرا خیلی لوسن جالا اکثرشون شاید همه نه

با لج می کنن یا بی ادبن یا ...

باحال و پایه کم پیدا میشه

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
یادم نیست چی شد و چه سوالی داشتم که این نوشتم پسرا خیلی لوسن جالا اکثرشون شاید همه نه با لج می کنن ...

من سعی میکنم بچه خوبی باشم به جون خودم.تو خیلی چیزا هم پایه ام ورزش اهنگ جوک داستان سفر کلا از شیر امیزاد تا جون مرغ  

من سعی میکنم بچه خوبی باشم به جون خودم.تو خیلی چیزا هم پایه ام ورزش اهنگ جوک داستان سفر کلا از شیر ا ...

خب اگه واقعا اینجوری باشه خیلی خوبه

چون فک میکنن دنیا مال مرداس 😒چون ن ر ن هر کاری دوس دارن میتونن بکنن بی خاصیت ها 😂😂😂😂

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

نه به نظرم پسراااا اصلا هم بد اخلاق نیستن و از دماغ فیل نیوفتادن بلکه خیلی زود خودمونی میشن و اصلا هم خودشونو نمیگیرن ویژگی هایی که گفتین برای دخترررراهه اولین مورد البته دومین مورد برای پسراااهه