2777
2789
عنوان

چرا پسرا ...!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 93 پست
چون فک میکنن دنیا مال مرداس 😒چون ن ر ن هر کاری دوس دارن میتونن بکنن بی خاصیت ها 😂😂😂😂

آره واقعا

بعضی هاشون رو اصلا نمیشه تحمل کرد  

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گیر یه پسر افتادم از نوع اول😑😑😑😑😑

یعنی بدبختی دارما🙄

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه به نظرم پسراااا اصلا هم بد اخلاق نیستن و از دماغ فیل نیوفتادن بلکه خیلی زود خودمونی میشن و اصلا ه ...

خودت پسری نه؟!   

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
نیست! کو؟؟

اونا هم پشت ما میگن دخترای اهن پرست و دخترا جز پول به چیزی فکر نمیکنن

اگه همچین چیزی باشه و همه ی پسرا همینطوری که میگی باشن دست پرورده ی زنان همینجان

از مریخ پسر نیومده اینجا

البته اینکه دخترا خودشونو سبک میکنن و برای جلب و موندن پسر انقدر تلاش میکنن تو اعتماد به نفس کاذبشون بی تاثیر نیست

واقعا چرا!؟

چون فکر میکنن هرچی که اونا بگن ماباید بگیم چشم فکرمیکنن حق باخودشونه همه اشتباه میکنن فقط اونا راس میگن   

ولی نه ماازاونام لجباز تریم     

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
من گیر یه پسر افتادم از نوع اول😑😑😑😑😑 یعنی بدبختی دارما🙄

وای آره بعضی ها خیلی رو مخن!!

چجوریه مگه؟

چون فکر میکنن هرچی که اونا بگن ماباید بگیم چشم فکرمیکنن حق باخودشونه همه اشتباه میکنن فقط اونا راس م ...

رل من خییییییییلی مغرور و لجباز تره😭

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چون فکر میکنن هرچی که اونا بگن ماباید بگیم چشم فکرمیکنن حق باخودشونه همه اشتباه میکنن فقط اونا راس م ...

وای آره بعضی ها خیلی رو مخن!! چجوریه مگه؟

مغرور لجباز خودخواه😑

فکر کنم بخش زیادیش به تربیتشون بر میگرده