2777
2789
عنوان

چرا من دوستی ندارم !!.تنهااام

140 بازدید | 25 پست

متأهلم.بچه دارم.ولی دوست میخوام ..کلا دو تا دوست دارم اونم از وقتی دانشگام تموم شد و عروسی کردم کمتر میبینمشون هر چند ماه یه بار میان سر میزنن..دلم واسه روزای دانشگاه و هر روز بیرون رفتنامون تنگ شده ..خیلی احساس تنهایی میکنم ..فکر میکنم کسی دلش نمیخواد منو ببینه ..هیکسی رو واسه رفتو آمدم نداریم این گرونی هم باعث شد مهمون اومدنامونم کمتر شه ..وقتایی که حوصله م سر میره هیکس و ندارم برم پیشش هر کسی به درد خودش گرفتاره..اصلا نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم همیشه همین بودم الان بدتر شدم با بچه سخته جایی رفتن 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

تهرانی

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شمالم

وای من عاشق شمالیام کجای شمالی من تبریزم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

منم اصلا دوستی ندارم. 

اما به گفته اطرافیان خیلی خوش برخورد و مهربون و خوبم اما اصلا دوستی ندارم اصلا. 

البته تو این شهر غریبم 8 ساله 

ولی با همسایه و فامیل جورم 

ولی رفیق فاب ندارم جوری ک بشه باهاشون دردودل کرد

زان روز حذر کن که ورق برگردد... 
الان بیشتر افراد همینن

پس چرا دوربرریام همیشه در رفت و امدن !همیشه فکر میکنم اینا پس کجا میرن پس چرا من جایی ندارم   مثلا همسایمون اکثر وقتا بیرونن درشونو میبیننم که قفله دلم میگیره میگم خوش به حالشون 

منم دوستی ندارم، حتی خواهرم ندارم اروزمه یه خواهر بزرگتر داشتم اگر خواهر داری با خواهرات بیشتر رفت ...

خواهرم ندارم متأسفانه..

خواهرم ندارم متأسفانه..

بیا با همدیگه دوست شیم منم کسی رو ندارم البته دوست خانوادگی بیایین بمونین

منم اصلا دوستی ندارم.  اما به گفته اطرافیان خیلی خوش برخورد و مهربون و خوبم اما اصلا دوستی ندا ...

دقیقا آدم بعضی وقتا فقط میخواد دردودل کنه با یه نفر ولی من نمیتونم ..

بیا با همدیگه دوست شیم منم کسی رو ندارم البته دوست خانوادگی بیایین بمونین

ممنونم عزیزم آخه شرایط مسافرتم فعلا نداریم اصلا ..شوهرم همیشه سرکاره شرایط مالی هم جور نیست.بچمم خیلی کوچیکه  ..شما هر وقت اومدید قدمتون روی چشم خوشحال میشیم بیاید