2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرت دکترای پزشکی دارن احیانا ؟ چرا به حرف همه اهمیت میدید ؟دکتر میدونه که انجام میده دیگه&nbs ...

اونم میگفت دکتر خوب بهم گفته

حال من حال عجیبیست هیچ کسی فکر کسی نیست
نه اینجوری نیست من خودم ۲۴سالم بود انجام دادم پیش یک دکتر خوب هرگز همچین حرفی نزده و من تا الان نشنی ...

مشکلتون چی بود؟رفع شد؟

اونم میگفت دکتر خوب بهم گفته

چقدر چرت و پرت گفته تو هم راحت باور کردی

منم 19 سالمه آندوسکوپی کردم ببینم مشکل معده ام چیه

آره زیر 30 سال انجام ندیدن که اگه سرطان بود خوب تا اون موقع زجرتون بده بعدشم بکشتون😒

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چقدر چرت و پرت گفته تو هم راحت باور کردی منم 19 سالمه آندوسکوپی کردم ببینم مشکل معده ام چیه آره زی ...

چقد عصبانی شدی 😂