2777
2789
عنوان

کسی با جلوگیری طبیعی حامله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من با این روش ۳ ساله حامله نشدم 

همینطور من 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

بنظرم هرکی گفته باجلوگیری باردارشده خالی بسته

اخه مگه میشه دقیقاروز تخمک گذاری تخمک ازادبشه اماده تورحم منتظراسپرم باشه 

ودقیقا همون زمان رابطه برقراربشه ومرد اتفاقی ابشوبریزه توو  لقاح بگیره؟؟

اره خب دخول داشته دیگه.احتمال بارداری داره با دخول واژینال.ولی اگر بدون دخول باشع رابطه و پیشاب با و ...

ینی اگه قبلش ادرار کنه احتمال باردری نیست؟

پیشاب چیه؟ اسپرم داره؟

بنظرم هرکی گفته باجلوگیری باردارشده خالی بسته اخه مگه میشه دقیقاروز تخمک گذاری تخمک ازادبشه اماده ت ...

برای بعضی خانمها ممکنه. تخمک قدرت بقای بالایی داره. مثل قدرت بقای اسپرم که توی آقایون متفاوته و از ۱۰ ثانیه و برای بعضی نادر تا سه روز میتونه زنده بمونه.

ینی اگه قبلش ادرار کنه احتمال باردری نیست؟ پیشاب چیه؟ اسپرم داره؟

پیشاب اون مایع شفافی هس ک موقع تحریک شدن از اقایون خارح میشع و در حد یکی دو قطره هس و قبل از آب اصلی یعنی منی میاد.اساتید و ماماهای وارد ب کار و مقالات معتبر میگن ک مرد قبل از رابطه باید ادرار کنه.اگر دوبار رابطه دارن پشت هم بعد رابطه اول باااااید حتما ادرار کنه چون پیشاب دوم خیلییی زیاد اسپرم داره چون یبار ارضا شده