2777
2789
عنوان

علايم بارداري

70 بازدید | 12 پست

سلام يه سوال من٩ ماهه تو اقدامم هر ماه قبل پريودي درد سينه و ديرشكم داشتم اين ماه اينجوري نيستم دو روز ديگه تاريخ پريوديمه. ممكنه حامله باشم؟ جواب بدين تولوخدا😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهی ک باردار بودم اصلا دردسینه نداشتم فقط درد پریود بود همش منتظر بودم پریود بشم بعد هم ک ازتاریخم گذشت دارو خوردم ک پریود بشم ولی نشدم وشکر خدابارداربودم

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

منم الان 27 ام باید پریود بشم از الان علائم دارم درد زیر شکم کمر سینه آخه چرااااا دارم دیوونه میشم این ماه قرص لتروزول خوردم -استارتر ان شاالله بارداری منم از عید اقدام کردم

خدایا شکرت😍😍

[QUOTE=111296269]من ماهی ک باردار بودم اصلا دردسینه نداشتم فقط درد پریود بود همش منتظر بودم پریود بشم بعد هم ک ازتاری ...[/QUOTE]

من كلا هيچ علايمي ندارم! البته دو روز مونده تا پريوديم قبلا ٤-٥ روز قبلش درداش شروع ميشد

منم الان 27 ام باید پریود بشم از الان علائم دارم درد زیر شکم کمر سینه آخه چرااااا دارم دیوونه میشم ا ...

منم اين ماه برا اولين بار بدون تجويز لتروزول خوردم😑. انشاالله هردوتامون حامله باشيم😍

منم اين ماه برا اولين بار بدون تجويز لتروزول خوردم😑. انشاالله هردوتامون حامله باشيم😍

ان شاءالله عزیزم من سونو که دادم فولی 22 داشتم دکتر گفت سه روز پشت سر هم اقدام کن به نظرت الان بی بی بزنم نشون میده؟

خدایا شکرت😍😍
یک آبان سونو دادم

اره يه امتحان بكن شايد دردات مث حرفي كه بچه ها گفتن درد لانه گزيني باشه. من امتحان كردم بي بي چكم به نظرم خراب بود ديگه گذاشتم اگه از روز ٢٨ بگذره دوباره با يه مارك ديگه امتحان كنم