2777
2789

چی بگم والا روزی ۳۰تا ازین تاپیکا هس .یاد نگرفتین

ورزش بدون کالری شماری جواب نمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا روزی ۳۰تا ازین تاپیکا هس .یاد نگرفتین ورزش بدون کالری شماری جواب نمیـــــــــــــــــــ ...

🤣🤣🤣

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
حداقل روزی یک ساعت متوالی و یک ساعت منقطع تقسیم شده در صبح و ظهر و شب بین ۵ الی ۱۲ ماه نتیجه به وضو ...

😊😊😊مرسی

من ورزش میکنم بدون هیچ رژیمی همونقدری ک همیشه میخورم 

از ساعت۱۰ میرم تا۱۲ 

فقط هرماه سایز کم میکنم اونم کم ولی وزن اصلا کم نکردم خیلی وقت هم نیست میرم اما راضیم

ولی میخام جوشوندهای لاغری و سالم خوری هم اضافه کنم تازودتر نتیجه بگیرم

من ورزش میکنم بدون هیچ رژیمی همونقدری ک همیشه میخورم  از ساعت۱۰ میرم تا۱۲  فقط هرماه سای ...

مگه سایز کم کنی وزن کم نمی کنی؟

اره  مثلا دوساتت دور شکمت کم شه یهو وزن کم میکنی؟

اخه من شنیدم هر سایز که کم بشه معادل ۴ کیلوعه تو نت هم نوشته بود اگه دو هفته روزی دو ساعت ورزش کنی ۴ کیلو کم میکنی

اخه من شنیدم هر سایز که کم بشه معادل ۴ کیلوعه تو نت هم نوشته بود اگه دو هفته روزی دو ساعت ورزش کنی ۴ ...

نه عزیزم سایزی که توی ورزش ما میگیم سایز لباس نیس مثلا ۴ بودی بشی ۲

مثلا دور شکم ۱۰۰ بوده بشه ۹۵ اینجوری 

و اگرم کم بشی درحد چند گرم هست درصورتی به کیلو میرسه که مثلا دور شکم و ران و بازو و ... همشون ۱۰ تا ۲۰تا کم بشه