2777
2789
عنوان

کرم ترمیم کننده بخیه

13474 بازدید | 14 پست

سلام‌کسی کرم ترمیم کننده بخیه پرودرما استفاده کرده؟؟

خوب‌بوده؟؟ 

کرم قیمت مناسب و خوب چی داریم؟ برای بخیه باز

تعداد رای : 0
نظرسنجی
خوبه راضیم
0
0%
برای بخیه خوب نیست
0
0%
میخوای جای بخیت بره ؟

اره بین بخیه های زایمانم بازه دوتاشم پریده دکترا گفتن دیگه نمیشه بخیه زد چون گوشت نمیگیره بهم. گفت کرم ترمیم کننده بخرم حالا نمیدونم چه مارکی کرمی که خودش گفت خیلی گرونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منظورت از بخیه کجاس ولی من زایمانم طبیعی بود یه کرم ترمیمم هم بهم داد فک کنم سه سال پیش 30 تومن خریدم..ولی متاسفانه اسمش یادم نیس در کل اگه واجبه بخر..

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

سلام کرم پرو پلیس یا بره موم عسل فوراورآمریکا  اگ اصلش گیرتون بیاد واقعا معرکه اس بخصوص ک علاوه بر ترمیم خاصیت انتی بیوتیک هم داره 09010183025 این شماره نمایندگی شون 

اینم تنها پیج مورد اعتماد این برند تو ایران هست از  واریزی هاشون متوجه میشید خودتون foreverlivingesfahan7

سلام کرم پرو پلیس یا بره موم عسل فوراورآمریکا  اگ اصلش گیرتون بیاد واقعا معرکه اس بخصوص ک علاوه بر ترمیم خاصیت انتی بیوتیک هم داره 09010183025 این شماره نمایندگی شون 

اینم تنها پیج مورد اعتماد این برند تو ایران هست از  واریزی هاشون متوجه میشید خودتون foreverlivingesfahan7

سلام کرم پرو پلیس یا بره موم عسل فوراورآمریکا اگ اصلش گیرتون بیاد واقعا معرکه اس بخصوص ک علاوه بر ت ...

قشنگ مشخص تبلیغ برند خودتونه هاااا

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞