2777
2789

سلام چند روز دیگ وقته زایمانه هفته اخرم دلم و کمرم مثل وقتایی که میخواستم پریود شم درد میکنه یه چند ساعت خوب میشه بازم دردش شروع میشه کسی بوده اینجوری باشه من چون میخوام برم شهرخودمون زایمان کنم دلم نمیخواد اینجا برم بیمارستان تا جمعه که برم شهرمون اونجا برم بیمارستان

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
من داشتم شاید چون اصلا بچه ندارم

ایشالله خدا بهت سالمشو بده

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خدایی الان مامانم گفت طبیعیه

اخراش همش ادم استرس میگیره 

من هفته سی و شیش هستم اینجوری میشم دکتر گفت اگه منظم شد دردا همرا با لکه بینی نشونه زایمان ولی این د ...

خداکنه حالا فرداهم صبر کنه تو شکمم جمعه برم شهرخودمون دنیا بیاد😄

طبیعیه عزیزم. تایمهاش رو بگیر.‌ ببین دردها پراکنده هستن؟ 

اره پراکنده هستن 

استرس خودش عامل اصلیه درده.استرس و از خودت دور کن دیشب پیج یه خانوم و دیدم ورشکاره با اینکه ماه اخر ...

من همش استرس اینو دارم که اینجا دنیا بیاد 😄دلم میخواد تو شهرخودمون بشه

ای جون ای جون قدمش مبارکه به به نینی

قربونت عزیزدلم

خداکنه حالا فرداهم صبر کنه تو شکمم جمعه برم شهرخودمون دنیا بیاد😄

برای من که خیلی زود دردای پراکندم شروع شد دکترم گفت زودتر از موعود زایمان میکنی و این دردا نشونه خوبیه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙