2777
2789
عنوان

شیر خشک بچه مو سیر نمیکنه چرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 24 پست
گیگوز گرفتم نان گرفتم سوپرامیل گرفتم با نان سیر میشه ولی یبوست میشه 

نان اهنش خیلی بالاست یبوست میگیرند

زیاد شیر خشک بدی دیگه شیر خودتا نمیخوره ،حتمن هم با قاشق یا سرنگ بده اگه با شیشه شیر بدی دیگه ب دهنش مزه میده ممه نمیخوره

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان اهنش خیلی بالاست یبوست میگیرند زیاد شیر خشک بدی دیگه شیر خودتا نمیخوره ،حتمن هم با قاشق یا سرنگ ...

چون سه بار بیمارستان بستری بود گفتم ب جای دو روز سه چهار روز بهش شیرمو ندم وقتی زردیش از شیرمه

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
زردیش چند بود؟

اول ۱۳ با دستگاه ۱۰...دوباره شد ۱۴ با دستگاه شد ۱۰ این دفعه شد ۱۶ با دستگاه شد ۹ الان ک ۴۰ روزشه ۱۲

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
چون سه بار بیمارستان بستری بود گفتم ب جای دو روز سه چهار روز بهش شیرمو ندم وقتی زردیش از شیرمه

پس فقط با سرنگ یا قاشق بهش بده

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
دختر من ۶ماهشه هر دوساعت ۱۲۰تا میخوره غذای کمکی هم بهش میدم مارک ببلاک یا اپتامیل میگیرم شیرخشک

اینم همینه کم خوابیش باعث شده گشنه اش میشه ولی شیر خودم سیرش میکردتخت ۲ ساعت خواب بود ولی با شیر خشک نیم ساعت نیم ساعت 

اینم همینه کم خوابیش باعث شده گشنه اش میشه ولی شیر خودم سیرش میکردتخت ۲ ساعت خواب بود ولی با شیر خشک ...

سیر میشه بابا شیر خشکشو عوض کن شاید با اینا دلدرد میگیره براهمون بیدار میشه 🤔من ک برا دلدرد دخترم بهش کامی وی میدم دلدردش خوب میشه اذیت نمیشه